Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Super pallet berkenhout; GRATIS geleverd voor 12.00! 320,00
van Jelle van der Leest uit Amsterdam Geplaatst op: 18/01/2017
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

goed hout, mooie korte lengte, gemakkelijk qua gebruik
van Sebe Kamps uit Groningen Geplaatst op: 27/10/2016
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Geweldige service, correcte levering en super goed hout voor de gezellige haard.
van Peter van Strien uit Terneuzen Geplaatst op: 12/10/2015
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Sinds jaar en dag bestellen wij bij Haardhout.com. Altijd compleet, altijd op tijd en altijd prima kwaliteit. Behulpzame chauffeurs bij lossen en plaatsen van de pallet...
van Anja Klop uit Zuilichem Geplaatst op: 28/07/2015
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Wij bestellen ons hout al jaren bij haardhout.com en zijn een super tevreden klant! Gemak dient de mens en in dit geval haardhout.com, makkelijk te bestellen via de site en altijd overleg wanneer levering plaats kan vinden, welke ook altijd keurig wordt verzorgd. Net weer een super pallet met Berken hout besteld, mooi blokken die goed in onze kachel passen en ons veel warmte geven. Wij zorgen dat we op tijd klaar zijn voor het komende stookseizoen!..
van Gert van Laar uit Oegstgeest Geplaatst op: 21/04/2015
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Aantal jaren geleden heb ik een grote pallet berkenhout besteld. Werd keurig geleverd, de pallet was goed gevuld, het berkenhout schoon en droog, doet het uitstekend in onze allesbrander en buitenkachel. Ik heb een nieuwe pallet besteld. Levering op een gewenste dag geen probleem. En ik zie ook dat de prijs van de pallet nauwelijks gestegen is. Een tevreden klant dus...
van H.Pater uit Zutphen Geplaatst op: 23/10/2014
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

we hebben elke 2 jaar haardhout besteld bevalt erg prima goed branden We zijn doof .eikenhout Groet van RINA EN HARM PATER..
van Alexandra uit Gemeente Landsmeer Geplaatst op: 11/09/2014
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Altijd supergoed haardhout! Keurig op tijd geleverd in handige pallet! Voor mij geen andere haardhoutleverancier meer!..
van Huub Adriaanssen uit Vlissingen Geplaatst op: 09/09/2014
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Ik bestel bij Haardhout.com al 5 jaar mijn haardhout. Makkelijk, snel en goede kwaliteit hout. Nu kan je ook nog een prijsje winnen......geweldig!..
van RK uit Heerlen Geplaatst op: 01/09/2014
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Handige website; tot nu toe altijd vlotte en nette bezorging.
van Hans uit Nuenen Geplaatst op: 09/12/2013
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Wederom prachtig hout!! En zoals gewoonlijk een perfecte, correcte levering.
Review 1 tot 10 (van 11 reviews) Resultaten:  1  2  [Volgende >>] 
Schrijf uw review

Reviews
Wederom prachtig hout!! En zoals gewoonlijk een perfecte, correcte levering.
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP