Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Haardhout | Elzenhout |
 
Pallet ovengedroogd elzen haardhout  285,00 
/ pallet 
Pallet ovengedroogd elzen haardhout
Grote afbeelding

Ovengedroogd elzenhout online kopen? Koop bij Haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit hout tegen een scherpe prijs! Bovendien geven wij een overdroog garantie.

Direct stoken
Ovengedroogd betekent dat u direct kunt stoken. In de oven gedroogde blokken haardhout bevatten namelijk minder dan 12% vocht. Hierdoor is er een schone ontbranding, wat vervuiling van het rookkanaal voorkomt. Elzenhout is een lichte houtsoort en is daardoor zeer gemakkelijk aan te krijgen. Dit soort hout brandt redelijk snel. Het geeft een mooi vlammenspel en heeft een goede ontbranding, waardoor het een heerlijke warmte afgeeft. Daarom is dit hout zeer geschikt voor het creëren van een gezellige sfeer in de huiskamer.

Elzenhout voor accumulerende kachels
Dit soort hout is uitstekend geschikt voor accumulerende kachels. Dit zijn kachels die slechts kort gestookt hoeven te worden, omdat ze de warmte opslaan. Bijvoorbeeld speksteenkachels. Goede kachels van dit soort kunnen ongeveer 12 uur aan stralingswarmte accumuleren.

Hele pallet ovengedroogd elzenhout
De blokken elzen hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Hierdoor passen ze in iedere kachel en haard. De blokken komen in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 210 centimeter. Een hele pallet bevat ongeveer 3,5 kuub losgestort hout.

Vergeet u niet om aanmaakhout te kopen? Middels dit aanmaakhout kunt u het vuur gemakkelijk aansteken. Wist u overigens dat wij ook diverse houtopslagen en afdekhoezen verkopen?

Haardhout.com heeft al het ovengedroogd haardhout standaard op voorraad. Op een werkdag voor 14.00 besteld? De volgende werkdag geleverd!


 

Gemiddelde waardering (8 Reviews)
Schrijf uw review.
Voor meer informatie, bezoek de website.
Aantal: pallet
Alle prijzen op haardhout.com zijn inclusief levering en BTW.
Aanbevolen bij dit product:
Omdoos aanmaakblokjes
Omdoos aanmaakblokjes
25,00
 meebestellen
Pinotage doos met 6 flessen
Pinotage doos met 6 flessen
49,95
 meebestellen
2 jumbo zakken aanmaakhout
2 jumbo zakken aanmaakhout
19,95
 meebestellen
Reviews voor dit produkt
5 van 5 Sterren! keurig geleverd
Geplaatst door B&B Onder den Dijck uit Barsingerhorn op 15/11/2013 

 
De naam zegt het al, wij wonen aan een dijk. Toch was het de chauffeur niet teveel gevraagd om achteruit naar beneden te rijden om zo de pallet keurig netjes op de door ons gewenste plek te zetten. Het hout ziet er week prachtig uit, ovengedroogd berkenhout, daar gaan onze B&B gasten weer lekker van genieten deze winter! Chauffeur Johan van Claassen Transport; Je bent een topper en verdient echt een dikke pluim!
5 van 5 Sterren! Probleemloos open haardhout
Geplaatst door Ben van Wetten uit Apeldoorn op 08/03/2013 

 
Probleemloos open haardhout kunnen stoken... zalig... Nu het einde van de voorraad weer in zicht komt, zie ik die grote vrachtwagen van haardhout.com ook weer graag in zicht komen.
5 van 5 Sterren! Goede service en kwaliteit!
Geplaatst door mike tan uit AMSTERDAM ZUIDOOST op 14/02/2012 

 
Via buurman getipt en leuk proefpakketje gehad via de post, leuke kennismaking. Goede service en kwalitatief goed hout, daar heb ik best een paar euro meer voor over !
5 van 5 Sterren! Het 3e jaar dat ik hout bestel.
Geplaatst door Frank uit Bergen op Zoom op 22/10/2011 

 
Eerlijk is eerlijk: gewoon prima service, persoonlijk contact en zeer goed hout! Dit is het 3e jaar dat ik mijn hout hier weer bestel en ik kijk alweer uit naar de heerlijke stookavonden!
5 van 5 Sterren! Service met een glimlach.
Geplaatst door Bert Heikens uit Aarle-Rixtel op 21/10/2011 

 
Geweldige service met een glimlach zo vroeg op de morgen. Spijt me dat ik de koffie voor de chauffeur vergat aan te bieden. vr gr Bert Heikens
Klik voor alle reviews van dit produkt.
Reviews
Eerlijk is eerlijk: gewoon prima service, persoonlijk contact en zeer goed hout! Dit is het 3e jaar dat ik mijn hout hier weer bestel en ik kijk alweer uit naar
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP