Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Pallet ovengedroogd elzen haardhout 285,00
van B&B Onder den Dijck uit Barsingerhorn Geplaatst op: 15/11/2013
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

De naam zegt het al, wij wonen aan een dijk. Toch was het de chauffeur niet teveel gevraagd om achteruit naar beneden te rijden om zo de pallet keurig netjes op de door ons gewenste plek te zetten. Het hout ziet er week prachtig uit, ovengedroogd berkenhout, daar gaan onze B&B gasten weer lekker van genieten deze winter! Chauffeur Johan van Claassen Transport; Je bent een topper en verdient echt een dikke pluim!..
van Ben van Wetten uit Apeldoorn Geplaatst op: 08/03/2013
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Probleemloos open haardhout kunnen stoken... zalig... Nu het einde van de voorraad weer in zicht komt, zie ik die grote vrachtwagen van haardhout.com ook weer graag in zicht komen...
van mike tan uit AMSTERDAM ZUIDOOST Geplaatst op: 14/02/2012
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Via buurman getipt en leuk proefpakketje gehad via de post, leuke kennismaking. Goede service en kwalitatief goed hout, daar heb ik best een paar euro meer voor over !..
van Frank uit Bergen op Zoom Geplaatst op: 22/10/2011
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Eerlijk is eerlijk: gewoon prima service, persoonlijk contact en zeer goed hout! Dit is het 3e jaar dat ik mijn hout hier weer bestel en ik kijk alweer uit naar de heerlijke stookavonden!..
van Bert Heikens uit Aarle-Rixtel Geplaatst op: 21/10/2011
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Geweldige service met een glimlach zo vroeg op de morgen. Spijt me dat ik de koffie voor de chauffeur vergat aan te bieden. vr gr Bert Heikens..
van J. Looijestijn uit Noordwijkerhout Geplaatst op: 24/09/2010
Waardering: 5 van 5 sterren [5 van 5 sterren]

Graag willen wij u een compliment maken voor de feilloze, snelle afhandeling. Besteld, volgende dag afspraak en de chauffeur was nog op tijd ook. Vervolgens ziet het product er precies zo uit als op de site. chapeau!..
van dirk vercammen uit ekeren Geplaatst op: 16/12/2009
Waardering: 4 van 5 sterren [4 van 5 sterren]

Prima service ! Het hout is kurkdroog en netjes gekliefd voor onze speksteenkachel. Het feit dat het hout ook FSC-gelabeld is, heeft mij overtuigd bij brandhout.com te bestellen. Wel zou ik bij gelegenheid een COC nummer willen vinden. Is het ook mogelijk niet gedroogd elsenhout te kopen (dat we dan een jaartje wegleggen onder dak)? Hiermee spaar ik ook energie (en dus CO2) uit. Prima firma, je hebt er een klant bij!..
van W. L. Geplaatst op: 03/11/2009
Waardering: 4 van 5 sterren [4 van 5 sterren]

Bedankt voor de snelle levering van het prachtige haardhout. Vanaf het plaatsen van mijn bestelling tot aan de aflevering is alles perfect geregeld. Bovendien vindt ik het fantastisch dat ik me nu nooit meer zorgen hoef te maken wanneer mijn voorraad weer wat krap wordt! U hoort dan zeker weer van mij!..
Review 1 tot 8 (van 8 reviews) Resultaten:  1 
Schrijf uw review

Reviews
Geweldige service met een glimlach zo vroeg op de morgen. Spijt me dat ik de koffie voor de chauffeur vergat aan te bieden. vr gr Bert Heikens
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP