Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
Houtopslagen |
 
Standaard houtopslag  189,50 
/ stuk 
Standaard houtopslag
Grote afbeelding

Een houtopslag kopen? Dit standaard model is ideaal voor het stapelen van haardhout! Profiteren van korting? Bestel deze houtopslag dan in combinatie met een pallet haardhout!

De houtopslag
Deze opslag wordt geleverd in - een nog te monteren - bouwpakket. Het hout is geimpregneerd. Dit betekent dat er geen verdere behandeling nodig is. Dit model is gemakkelijk te monteren. Er past ongeveer een halve pallet haardhout in. 

De afmetingen van de Standaard zijn: 170 x 180 x 56 centimeter. Het afdak is 180 centimeter breed. 

Tegen de muur
Deze houtopslag is ontworpen om tegen een muur geplaatst te worden. Dit betekent dat dit model geen achterwand heeft. Wilt u graag een houtopslag inclusief achterkant? Dan bevelen wij de houtopslag Twin aan.

Bent u op zoek naar een rek voor bij uw open haard? De Woodstack is functioneel te bevestigen aan de muur, maar ziet er tegelijkertijd modern uit. 

 

Gemiddelde waardering (16 Reviews)
Schrijf uw review.
Aantal: stuk
Alle prijzen op haardhout.com zijn inclusief levering en BTW.
Reviews voor dit produkt
3 van 5 Sterren! redelijk goed bevallen
Geplaatst door Paul uit Halsteren op 04/01/2013 

 
Mijn eerste bestelling is redelijk goed bevallen. Ik heb een pallet ovengedroogd Essen besteld. (Eerst beuken, maar toen ik uit mijn omgeving te horen kreeg dat dit te snel zou branden kon ik het zonder problemen wijzigen in essen) Mooie kleine blokken die prima branden, ze zijn echt droog, geen aanmaakhout nodig! Eigenlijk ben ik alleen over levering minder tevreden. Bij het maken van de telefonische afpsraak werd gevraagd om een locatie "voor op de bon". Ik heb toen aangegeven: rechts van het huis, op de stoep voor het houdhok. Op de leverdag (een dag eerder dan afgesproken, waardoor ik niet thuis was) werd ik een uur tevoren gebeld door de chauffeuse, waar het hout geleverd moest worden. Weer hetzelfde verhaal verteld. Toen ik thuis kwam bleek ze het hout links van het huis, op de oprit geplaatst te hebben. Dan heb je toch al het hout een keer extra in je handen en moet je 20m met de kruiwagen. Heeft me al met al gauw een uur extra gekost. Op de bon stond alleen "een uur van te voren bellen".
5 van 5 Sterren! prima kwaliteit
Geplaatst door Rene Holst uit Almere op 10/12/2012 

 
Mijn eerste bestelling verliep vlekkeloos en ook het geleverde voldoet volledig aan de verwachtingen. Vandaar dat ik nu zonder twijfel mijn tweede bestelling heb geplaatst. De houtopslag is van een prima kwaliteit en vele malen beter dan de modellen bij de bekende bouwmarkten.
5 van 5 Sterren! decoratief afdakje
Geplaatst door A M C M P Cuppers uit Maarn op 06/11/2012 

 
Deze houtopslag is een decoratief afdakje in de tuin. Ik heb er al twee maar een derde is me zeer welkom als bergplaats voor mijn aardewerk sierpotten deze winter. Ze nemen niet te veel plaats in en ik maak er een gezellige etalage van. ik kan ze iedereen aanbevelen.
5 van 5 Sterren! Precies op tijd leveren
Geplaatst door Coen Dirkx uit Utrecht op 05/03/2010 

 
Zoals overal te lezen op deze site. Dit is gewoon een toppertje! Goed hout, perfecte service en precies op tijd leveren: 30 december. Weer of geen weer.
5 van 5 Sterren! graag tot de volgende bestelling
Geplaatst door Familie Staal uit Eemnes op 03/03/2010 

 
Goedendag, ook wij zijn zeer tevreden over de complete service van haardhout.com Het gemak waarmee je een bestelling plaatst, de telefonische afspraak over de levering, de vriendelijke jongen die zeer behulpzaam was bij de levering en precies op de afgesproken tijd aanwezig was,de hoeveelheid en kwaliteit van het hout , en ook zeer belangrijk, het prachtige vuur dagelijks in onze open haard! Perfect, wat mij betreft mag er nog een ster bij ! Hartelijke groet allen van haardhout .com en graag tot de volgende bestelling
Klik voor alle reviews van dit produkt.
Reviews
Zoals overal te lezen op deze site. Dit is gewoon een toppertje! Goed hout, perfecte service en precies op tijd leveren: 30 december. Weer of geen weer.
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP