Producten
Aanmelden
Voor bestaande en nieuwe klanten.
Informatie
OFYR Producten | OFYR Classic |
 
OFYR Classic Black inclusief haardhout  2.095,00 
 
OFYR Classic Black inclusief haardhout
Grote afbeelding

Dé manier van buiten koken, dat is de OFYR. Nodig familie en vrienden uit om te genieten van dit veelzijdige product. Laat het fungeren als een vuurschaal of gebruik het als kookoppervlak, om de meest lekkere én gezonde recepten te bereiden.

Als kookoppervlak
Dit veelzijdige product maakt het bereiden van allerlei etenswaren mogelijk. De platte rand doet dienst als kookoppervlak. Deze rand loopt lichtelijk af naar binnen, zodat sappen en vetten naar binnen lopen. De warmte straalt – vanuit het midden – naar buiten. Hierdoor heeft het kookoppervlak verschillende temperaturen. Het toepassen van diverse bereidingswijzen is hierdoor mogelijk. Ideaal om biefstuk te bakken, groenten te garen of een eitje te bakken. Een wereld vol mogelijkheden gaat voor u open. Het is zelfs mogelijk om voor 50 mensen eten te bereiden.

Als gastvrije warmtebron
OFYR nodigt uit om lange avonden door te brengen met familie en vrienden. De vuurschaal geeft ongeveer vier meter heerlijke warmte af. Hierdoor kunt u in elk seizoen gebruik maken van dit veelzijdige product. Of het nou zomer of winter is.

Eigenschappen
De OFYR Classic Black heeft een diamter van 100 centimeter. Het is een prachtig product met een natuurlijke uitstraling. De zwarte kleur geeft het een nog luxere uitstraling. Het product is uitgevoerd in onverwoestbaar en zeer duurzaam cortenstaal. Hierdoor is het mogelijk om het kookelement in alle weersomstandigheden buiten te laten staan. Qua onderhoud heeft u niet veel werk. Etensresten en olie belanden namelijk in het vuur. Na de tijd neemt u de vuurschaal af met een vette doek en het product is klaar voor volgend gebruik. De OFYR is opgedeeld uit 3 aparte delen, waardoor het mogelijk is deze te verplaatsen.

Inclusief haardhout
Voor slechts € 1.995,00 ontvangt u de OFYR Classic inclusief ovengedroogd beukenhout. Dit haardhout is zeer geschikt voor het gebruik van dit product. Na verbranding van beuken blijft een hete kolenmassa over. Dit in tegenstelling tot eikenhout, waarbij er alleen een dun hoopje as overblijft. Dit betekent dat u met beuken langer plezier heeft van uw haardvuur.

Bestel nu met accessoires
Dit model – OFYR Classic Black – is verkrijgbaar in verschillende varianten. De spatel wordt gratis meegeleverd. Vergeet niet om extra opslag voor uw haardhout te kopen, zoals een Wood Storage. Wij verkopen tevens de OFYR Island, deze is inclusief handige opslagruimte.

Een bijzondere gelegenheid? Of wilt u zelf een keer de OFYR ervaren? Dan kunt u deze bij ons huren. Wij weten zeker dat het u overtuigd om de OFYR te kopen.

(Nog) geen waardering Schrijf uw review.
Aantal:
Alle prijzen op haardhout.com zijn inclusief levering en BTW.
Reviews voor dit produkt
Er zjn nog geen reviews voor dit product.
Reviews
Schrijf uw reviewSchrijf een review over dit product!
Uw voordeel
  • Gratis geleverd in Nederland
  • 28.000 tevreden klanten
  • Achteraf betalen mogelijk
  • Optie: zaterdag levering
  • Optie: kooiaap levering
  • Het hele jaar voorraad
  • Alle kennis
  • Persoonlijk contact
Development and design by MARK-APP