30 zakken berken haardhout

Soort:
Verpakt in netzakken of plasticzakken
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 269.00 incl. BTW

Productomschrijving 30 zakken berken haardhout

Zoekt u een houtsoort die heel gemakkelijk in gebruik is? Dan raden we zeker aan om berkenhout te kopen! Hiermee heeft u snel een fijn haardvuurtje met een mooi vlammenspel. De blokken met een witte barst zijn verpakt in zakken. Dit scheelt u heel wat sjouwwerk, ten opzichte van een pallet! U ontvangt 30 zakken van 22 liter of 16 netzakken van 40 liter. Deze worden geleverd op een pallet.

Snel én gemakkelijk berkenhout stoken

Haardhout.com heeft heel wat diverse haardhout in het assortiment. Zo is er voor iedere klant wel een fijne houtsoort om mee te stoken. Berkenhout heeft een zachte structuur. Hierdoor is het heel gemakkelijk om mee te stoken. Het grootste voordeel van dit hout is dat het snel vlam vat. Met een paar aanmaakhoutjes en aanmaakblokjes maakt u een klein vuurtje, daarna is het al snel klaar om blokken berkenhout vlam te laten vatten. De blokken geven een mooi vlammenspel met een lekker geurtje.

Berkenhout kopen bij Haardhout.com

Twijfel niet om ovengedroogd haardhout te kopen via Haardhout.com. Wij voorzien u van een snelle service en een kwalitatief goed product. Zo kunt u snel, veilig én met veel plezier berkenhout stoken. Onze zakken met berkenhout zijn namelijk ovengedroogd en wordt in eigen beheer opgeslagen. Goed droog haardhout zorgt ervoor dat het hout goed verbrandt, zodat u geen rookontwikkeling krijgt. Dit is tevens een stuk beter voor het milieu!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 30 zakken berken haardhout

Soort
Verpakt in netzakken of plasticzakken
Artikelnummer
BERK010
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal
30 netzakken
Kenmerk
Netzakken van 22 liter gevuld met haardhout
Kenmerk
Makkelijk te vervoeren
Kenmerk
Eenvoudig op te bergen
Kenmerk
Geleverd op een pallet
Kenmerk
Voor beginnende stoker

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld