30 netzakken beuken haardhout

Soort:
Beukenhout
voor 14:00 besteld is morgen in huis
€ 289.00 incl. BTW

Productomschrijving 30 netzakken beuken haardhout

Vanaf heden kunt u bij Haardhout.com ook netzakken beukenhout kopen. Door de hardheid is beukenhout zeer duurzaam in gebruik én geeft het zeer lang en warme vlammen. Verplaats het haardhout zeer gemakkelijk door middel van de netzakken. Zeer goed gedroogd én direct op te branden. Bestel nu en laat het snel leveren door Haardhout.com!

Beukenhout stoken met gemak

Zeker wanneer u af en toe een avondje wilt stoken óf op de OFYR buiten wilt koken, is beukenhout in netzakken heel geschikt. Ons beukenhout is namelijk ideaal voor de OFYR of andere vuurschalen. Al ons hout wordt gedroogd in een speciale droogkamer. Door de hoge temperatuur zijn de blokken vrij van schimmels, ongedierte en andere onzuiverheden. Het voordeel is dat de identieke geur behouden blijft. Verder zijn de blokken zeer hard, waardoor u lang met veel warmte kunt stoken. Met de harde kolenmassa die overblijft, kunt u heerlijk (buiten) koken op de OFYR. Maar dit hout van circa 25 centimeter is ook zeer geschikt voor vuurkorven, kachels en (open) haarden.

Netzakken met beukenhout geleverd door Haardhout.com

30 netzakken beukenhout worden geleverd op een pallet. Vervolgens kunt u de netzakken heel gemakkelijk verplaatsen naar de schuur, garage of andere plek. Wilt u een avondje stoken? Dan is het haardhout heel gemakkelijk mee te nemen. De netzakken zijn namelijk heel goed hanteerbaar. Met wat aanmaakblokjes en aanmaakhout heeft u het haardvuur binnen mum van tijd aan!

 

Maak je bestelling compleet

Specificaties 30 netzakken beuken haardhout

Soort
Beukenhout, Netzakken
Artikelnummer
BEUK010
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
Circa 22 liter per netzak
Aantal
30 netzakken beukenhout
Kenmerk
Circa. 660 liter
Kenmerk
Makkelijk te vervoeren
Kenmerk
Eenvoudig op te bergen
Kenmerk
Duurzaam in gebruik
Kenmerk
Heerlijke geur
Kenmerk
Harde houtsoort

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld