30 netzakken eiken haardhout

Soort:
Netzakken
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 225.00incl. BTW

Productomschrijving 30 netzakken eiken haardhout

Ovengedroogd eikenhout bestelt u bij Haardhout.com! Dit eikenhout wordt geleverd in handzame netzakken en is al klaar voor gebruik. Thuis drogen is niet meer nodig! De blokken eiken haardhout kunnen direct de kachel in.

Direct te stoken eikenhout

Bij haardhout is het belangrijk dat het hout goed droog is. Dat is bij ons eikenhout zeker het geval! De blokken hoeft u niet meer verder te laten drogen, maar kunt u thuis direct opstoken in de kachel. Er is een schone verbranding, zonder rook en vervuiling van het rookkanaal.

Eiken = een harde en duurzame houtsoort

Eiken is één van de hardste houtsoorten in ons assortiment. Voordeel hiervan is dat er een trage verbranding is. Hierdoor kunt u lekker lang stoken met eiken! Verder is er een warme vlam, zonder rookontwikkeling. Doordat het in netzakken is verpakt, is het hout gemakkelijk te verplaatsen.

Stoken met eiken haardhout

Voor eiken adviseren wij om de kachel zeer goed warm te stoken. Dit kunt u doen met diverse haardvuur accessoires, waaronder aanmaakhout. Voor het ontbranden heeft u de keuze uit aanmaakblokjes of houtkrullen. Verwarm de kachel totdat deze goed warm is, zodat u daarna goed kunt stoken met eikenhout. Het advies om met minimaal drie á vier blokken tegelijk te stoken. Vervolgens geeft eikenhout een levendig én gezellig haardvuur!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 30 netzakken eiken haardhout

Soort
Netzakken, eikenhout
Artikelnummer
EIK010
Bloklengte
circa 25 centimeter
Aantal kuub
circa 22 liter per netzak
Aantal
30 netzakken
Voordeel
Duurzaam in gebruik
Voordeel
Harde houtsoort
Voordeel
Levendig vlammenspel
Voordeel
Grotere kachels en haarden
Voordeel
Geleverd op een pallet

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
eikenhout
eikenhout

Kenmerken eikenhout: ✔ Harde houtsoort ✔ Langzame verbranding ✔ Duurzaam in gebruik ✔ Gloeit, geeft weinig vlammen ✔ Voor de ervaren stoker ✔ Kachel goed warm stoken