60 netzakken essen haardhout

Soort:
Essenhout
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 449.00 incl. BTW

Productomschrijving 60 netzakken essen haardhout

Met essen haardhout maakt u een goede keus! Maak het uzelf gemakkelijk en bestel essen als netzakken haardhout. Dit hout is namelijk geschikt voor iedere kachel en soort stoker. U kunt er duurzaam, schoon en veilig mee stoken. Een netzak haardhout verplaatst u ook nog eens heel gemakkelijk!

Essen haardhout kopen

Deze houtsoort staat bekend om de duurzaamheid. Het is een taaie en harde houtsoort, die lang brandt en waar u fijn mee kunt stoken. De blokken spatten niet, maar geven juist een mooie vlam. Dit geeft een mooie sfeer in uw woonkamer. Tevens is er – doordat de blokken goed droog zijn – een schone verbranding. Dit komt ten goede aan uw rookkanaal en het milieu. Elke netzak met haardhout is met veel zorg samengesteld, zodat u met veel plezier uw huis warm kunt stoken.

Netzakken haardhout leveren

Wilt u essen haardhout kopen via Haardhout.com? Dan bent u verzekerd van een goed product! De 60 netzakken haardhout worden kant en klaar bij u afgeleverd op een pallet. Dit betekent dat het essen haardhout gekloofd én gedroogd is en klaar zijn voor gebruik. De blokken kunnen direct de kachel in! Heeft u nog vragen over essen haardhout kopen? Bel naar 0527-820100 met uw vraag of stuur een bericht naar info@haardhout.com. Veel stookplezier gewenst!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 60 netzakken essen haardhout

Soort
Essenhout, Netzakken
Artikelnummer
ES011
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Kenmerk
Netzakken van 22 liter gevuld met haardhout
Kenmerk
Makkelijk te vervoeren
Kenmerk
Eenvoudig op te bergen
Kenmerk
Traag brandend
Kenmerk
Harde houtsoort

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld