90 netzakken berken haardhout

Soort:
Netzakken
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 559.00 incl. BTW

Productomschrijving 90 netzakken berken haardhout

Maak het uzelf gemakkelijk door ovengedroogd berkenhout in netzakken te bestellen. De zakken zijn zeer stevig en daardoor gemakkelijk te verplaatsen naar uw schuur of garage. Berkenhout ontbrandt snel, geeft snel warmte af en heeft een mooi vlammenspel. Door de witte schors is berkenhout ook zeer geschikt ter decoratie.

Zakken berkenhout

Met deze pallet met netzakken heeft u een extra grote hoeveelheid! De zakken hebben een inhoud van ongeveer 22 liter haardhout. Met een laag vochtpercentage zijn deze blokken haardhout perfect om mee te stoken. Want hoe lager het vochtpercentage, hoe droger de blokken zijn. Dit komt weer ten goede aan de verbranding! Uw geniet van een mooi vlammenspel, zonder rookontwikkeling!

Ovengedroogd berkenhout kopen

Berken openhaardhout is geschikt voor kleinere kachels en haarden. Ook voor de beginnende stoker is berkenhout zeker aan te raden. Door de zachtheid van het hout vatten de blokken snel vlam. Helemaal wanneer u de jumbo zak aanmaakhout en doos aanmaak houtkrullen bij besteld, bent u snel verzekerd van een fijn haardvuurtje. En wist u dat berken openhaardhout ook het meest geschikt is voor de vuurkorf of buiten haard? Dit komt doordat het vuurtje zo snel (weer) op gang is. Bestel nú berkenhout in netzakken bij Haardhout.com!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 90 netzakken berken haardhout

Soort
Netzakken, Berkenhout
Artikelnummer
BERK020
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Kenmerk
Netzakken van 22 liter gevuld met haardhout
Kenmerk
Makkelijk te vervoeren
Kenmerk
Eenvoudig op te bergen
Kenmerk
Geleverd op een pallet
Kenmerk
Voor beginnende stoker

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
Berkenhout
Berkenhout

Berkenhout is een zachte houtsoort. Dit levert vele voordelen op: ✓ Gemakkelijk in gebruik ✓ Snelle ontbranding ✓ Mooi vlammenspel