66 netzakken berken haardhout | 40 liter

Soort:
Netzakken
Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
€ 559.00incl. BTW

Productomschrijving 66 netzakken berken haardhout | 40 liter

Maak het uzelf gemakkelijk door ovengedroogd berkenhout in netzakken te bestellen. De zakken zijn zeer stevig en daardoor gemakkelijk te verplaatsen naar uw schuur of garage. Berkenhout ontbrandt snel, geeft snel warmte af en heeft een mooi vlammenspel. Door de witte schors is berkenhout ook zeer geschikt ter decoratie.

Grote zakken berkenhout

Met deze pallet met netzakken heeft u een extra grote hoeveelheid! De zakken hebben namelijk een inhoud van ongeveer 40 liter. Dit in tegenstelling tot onze reguliere zakken, die een inhoud hebben van ongeveer 22 liter. Met een laag vochtpercentage zijn deze blokken haardhout perfect om mee te stoken. Want hoe lager het vochtpercentage, hoe droger de blokken zijn. Dit komt weer ten goede aan de verbranding! Uw geniet van een mooi vlammenspel, zonder rookontwikkeling!

Ovengedroogd berkenhout kopen

Berken openhaardhout is geschikt voor kleinere kachels en haarden. Ook voor de beginnende stoker is berkenhout zeker aan te raden. Door de zachtheid van het hout vatten de blokken snel vlam. Helemaal wanneer u de jumbo zak aanmaakhout en doos aanmaak houtkrullen bij besteld, bent u snel verzekerd van een fijn haardvuurtje. En wist u dat berken openhaardhout ook het meest geschikt is voor de vuurkorf of buiten haard? Dit komt doordat het vuurtje zo snel (weer) op gang is. Bestel nú berkenhout in netzakken bij Haardhout.com!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 66 netzakken berken haardhout | 40 liter

Soort
Netzakken, Berkenhout
Artikelnummer
BERK020
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal
66 zakken van 40 liter
Kenmerk 1
Gemakkelijk aan te steken
Kenmerk 2
Zachte houtsoort
Kenmerk 3
Ovengedroogd
Kenmerk 4
Geeft snel warmte af
Kenmerk 5
Voor beginnende stoker
Kenmerk 6
Geleverd op een pallet

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld
 
Berkenhout
Berkenhout

Berkenhout is een zachte houtsoort. Dit levert vele voordelen op: ✓ Gemakkelijk in gebruik ✓ Snelle ontbranding ✓ Mooi vlammenspel