78 netzakken eiken haardhout

Soort:
Netzakken
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 359.00incl. BTW

Productomschrijving 78 netzakken eiken haardhout

Ovengedroogd eikenhout bestelt u bij Haardhout.com! Dit eikenhout wordt geleverd in handzame netzakken en is al klaar voor gebruik. Thuis drogen is niet meer nodig! De blokken eiken haardhout kunnen direct de kachel in.

Direct te stoken eikenhout

Bij haardhout is het belangrijk dat het hout goed droog is. Dat is bij ons eikenhout zeker het geval! De blokken hoeft u niet meer verder te laten drogen, maar kunt u thuis direct opstoken in de kachel. Er is een schone verbranding, zonder rook en vervuiling van het rookkanaal.

Duurzaam stoken met eikenhout

Eiken is één van de hardste houtsoorten in ons assortiment. Voordeel hiervan is dat er een trage verbranding is. Hierdoor kunt u lekker lang stoken met eiken! Verder is er een warme vlam, zonder rookontwikkeling. Doordat het in netzakken is verpakt, is het hout gemakkelijk te verplaatsen.

Stook de kachel goed warm

Eikenhout is een harde houtsoort. Mede hierdoor heeft het hout een wat lastigere ontbranding. Voor het stoken met eikenhout adviseren wij om de kachel zeer goed warm te stoken. Dit kunt u doen met diverse haardvuur accessoires, waaronder aanmaakhout. Voor het ontbranden heeft u de keuze uit aanmaakblokjes of houtkrullen. Verwarm de kachel totdat deze goed warm is, zodat u daarna goed kunt stoken met eikenhout. Het advies om met minimaal drie á vier blokken tegelijk te stoken. Vervolgens geeft eikenhout een levendig én gezellig haardvuur!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 78 netzakken eiken haardhout

Soort
Netzakken
Artikelnummer
EIK012
Bloklengte
circa 25 centimeter
Aantal kuub
circa 22 liter per netzak
Voordeel
Duurzaam in gebruik
Voordeel
Harde houtsoort
Voordeel
Levendig vlammenspel
Voordeel
Grotere kachels en haarden
Voordeel
Geleverd op kleine pallet

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld