Aanmaak pakket

wegens grote drukte niet leverbaar binnen 24 uur
€ 14.95incl. BTW

Productomschrijving Aanmaak pakket

Het vuurtje in de kachel of haard snel en gemakkelijk op gang brengen? Dat doet u met het aanmaak pakket van Haardhout.com! Dit pakket bevat twee kleine zakjes aanmaakhout en één zakje houtkrullen. Ideaal voor het starten van een vuurtje in de kachel of haard!

Haardvuur ontsteken

De houtkrullen zijn milieuvriendelijk en bevatten een laagje aan wax, waardoor ze heel gemakkelijk vlam vatten. Leg deze bij het aanmaakhout om het vuurtje op gang te brengen. U kunt uiteraard ook de Zwitserse methode toepassen. Welke vorm u ook gebruikt, dit pakketje is geschikt voor elke vorm van een vuur aanmaken!

Avond stoken met haardhout

Dit product is ideaal wanneer u een relatief kleine hoeveelheid aan haardhout besteld. Haardhout.com heeft namelijk alle soorten haardhout, onder andere verpakt in 15 netzakken. Heel geschikt wanneer u een aantal avondjes wilt stoken. Of wellicht op een zomerse avond? De blokken branden heerlijk in de vuurkorf of buitenhaard! Bestel nu bij Haardhout.com en krijg het snel thuis geleverd. Bestelt u dit product bij netzakken of een pallet haardhout? Dan betaalt u geen verzendkosten!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Aanmaak pakket

Artikelnummer
HHA008
Kenmerk 1
2 kleine zakjes aanmaakhout
Kenmerk 2
1 plastic zakje houtkrullen
Kenmerk 3
Voor het aansteken van uw vuur
Kenmerk 4
Snel & gemakkelijk vlam
Kenmerk 5
Direct stoken

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld