Aanmaakblokjes | Doos

Aanmaakblokjes | Haardhout.com
Soort:
Accessoires
Beoordeling:
(2)
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 27.50 incl. BTW

Productomschrijving Aanmaakblokjes | Doos

Op zoek naar accessoires om uw kachel of haard aan te maken? Met de aanmaakblokjes van Haardhout.com maakt u op een nette, schone én veilige manier uw haardvuur aan!

Vuurtje maken met aanmaakblokjes

Aanmaakblokjes zijn onmisbaar als u uw haard of kachel wilt aanmaken. Gebruik ze in combinatie met wat aanmaakhout en u heeft het vuur binnen mum van tijd op gang. De aanmaakblokjes bestaan uit zaagsel, in combinatie met parafine. Deze ingrediënten zijn samengeperst, waardoor ze heel gemakkelijk vlam vatten. Ander voordeel is dat ze veilig in gebruik zijn en geen vieze geur afgeven.

Aanmaakblokjes kopen

Een doos bevat 24 tabletten, waar 32 blokjes uit gehaald kunnen worden. In totaal komt dit op 768 stuks, voldoende om de winter door te komen! Bestelt u de doos met aanmaakblokjes bij een pallet haardhout? Dan betaalt u geen verzendkosten! Bij een losse bestelling komen er nog wat verzendkosten overheen. Bestel nu bij Haardhout.com voor een snelle levering!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Aanmaakblokjes | Doos

Soort
Accessoires
Artikelnummer
HHA004
Aantal
1 doos, 24 tabletten
Fabrikant
Haardhout.com
Kenmerk
Voor aanmaken kachel of haard
Kenmerk
Samengeperst zaagsel + parafine
Kenmerk
Vatten gemakkelijk vlam
Kenmerk
Geleverd in een doos

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: Het berkenhout wat ik heb ontvangen was zo droog dat met een paar aanmaakhoutjes en slechts 2 aanmaakblokjes het vuurtje aan kon worden gestoken. Met die doos doen we dus wel even...
Naam:
Beoordeling:
Bericht: We hebben eerst een halve pallet besteld om te kijken of het op tijd werd geleverd en of het goed hout was.Dit was zeker het geval. We hadden de pallet leeg binnen afziende tijd en hebben gelijk een hele pallet besteld. Er wordt van te voren gebeld wanneer ze komen en hoe laat. Je hoeft er niet voor thuis te blijven je geeft aan waar je het geplaats wilt hebben en dat gebeurd dan ook.Als je voor de tweede keer besteld dan weet de chauffeur waar het geplaats moet worden. Ze hebben uitstekende personeels leden zowel aan de telefoon als de chauffeurs. een prima bedrijf om via internet wat te..

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld