Accessoires

Accessoires

Haardvuur accessoires

Accessoires kopen om uw haardvuur aan te maken? Maak het uzelf gemakkelijk! Met onze aanmaakblokjes en aanmaakhout kunt de kachel gemakkelijk ontsteken! Bovendien is het een hele schone en veilige manier om uw haardvuur aan te maken. De accessoires worden gratis meegeleverd op een pallet hout.
 

Haardvuur ontsteken

Accessoires zijn essentieel om uw haardvuur snel en gemakkelijk aan te kunnen maken. Met aanmaakhout en aanmaakblokjes ontsteekt u het haardvuur en maakt u de kachel warm. Leg de aanmaakhoutjes kruislings op elkaar. Steek een aanmaakblokje aan en leg deze tussen de houtjes, zodat ze vlamvatten. Wanneer de kachel of (open) haard goed warm is, kunt u over naar een soort naar keuze. Stook bijvoorbeeld verder met ovengedroogde blokken berken, essen, beuken, eiken of eucalyptus.
 

Schoon en veilig stoken

Aanmaakhout produceren wij van resthout. Het is volledig natuurlijk, waardoor u het op een milieuvriendelijke en gemakkelijke manier kunt ontsteken. Hetzelfde geldt voor de aanmaakblokjes. Deze zijn reukloos, wat betekent dat er geen giftige stoffen vrijkomen.
 

Leveren van haardvuur accessoires

Onze aanmaakhoutjes worden geleverd in grote netzakken. Zo heeft u voldoende om lekker te kunnen stoken! De aanmaakblokjes worden geleverd in een doos met 24 tabletten. Zo heeft u eerst voldoende op voorraad! De afdekhoes bedekt de bovenkant van de pallet en zorgt ervoor dat deze droog blijft.
Alle accessoires worden gratis meegeleverd met een pallet. Wilt u apart bestellen? Dan komen er nog verzendkosten overheen. Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kunnen wij de volgende werkdag al leveren!