Afdekhoes | Haardhout.com
Soort:
Accessoires
Beoordeling:
(3)
op werkdagen voor 16:00 besteld is volgende werkdag in huis!
€ 7.50 incl. BTW

Productomschrijving Afdekhoes

Geen tijd om de bestelde pallet haardhout af te stapelen? Bestel dan de plastic afdekhoes! Deze hoes houdt uw blokken haardhout droog. Zeker met het Nederlandse klimaat is dit zeer handig!

Afdekhoes voor pallet haardhout

De afdekhoes heeft de afmetingen van ongeveer een halve pallet: 100 x 120 x 80 centimeter, waardoor deze ruim over de pallet heen valt. De bovenkant en de zijkanten (bovenkant) worden bedekt. Bij nat weer zal het niet in de pallet haardhout regenen. Dit betekent dat de pallet voor even buiten kan blijven staan en en het hout hierdoor droog genoeg blijft om goed te kunnen stoken. Bekijk de foto om te zien hoe de afdekhoes eruit ziet. De afdekhoes kan één of enkele keren gebruikt worden en is minder geschikt voor langdurig gebruik.

Bezorging afdekhoes

Bestelt u de afdekhoes bij een halve of hele pallet haardhout? Dan betaalt u geen verzendkosten! Standaard wordt de afdekhoes over de bestelde pallet heen gedaan en aan diverse kanten vastgeniet. Zo raakt de afdekhoes niet kwijt tijdens het vervoeren van de pallet. Wenst u dat de afdekhoes nog niet over de pallet wordt gedaan? Vermeld dit dan in de opmerkingen. Dan wordt de afdekhoes bovenin de pallet gedaan.
 

Maak je bestelling compleet

Specificaties Afdekhoes

Soort
Accessoires
Artikelnummer
HHA003
Afmetingen pallet
100 x 120 x 80
Aantal
1 stuk
Kenmerk
Geleverd over een pallet haardhout
Kenmerk
Plastic afdekhoes
Kenmerk
Regenbestendig

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: Prachtig hout en netjes verpakt in degelijke pallet. Behulpzame chauffeur die het hout keurig op de juiste plek zet
Naam:
Beoordeling:
Bericht: We bestellen al jaren en altijd naar volle tevredenheid!
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Snelle service, ik heb bestelling nog niet afgerond of er wordt al contact opgenomen... Kunnen veel bedrijven voorbeeld aan nemen..

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld