BBQ houtskool & Briketten

BBQ houtskool & Briketten

 

 

NIEUW! Houtskool en briketten voor de barbecue expert

Bent u ook flauw van de rook, stank en rommel die vrij komt bij barbecue en houtskool producten? Wilt u geen vervuiling meer van uw product? Niet meer lang stoeien met de juiste temperatuur? Dan hebben wij het ideale product voor u! Deze voldoet aan de hoogste eisen van alle enthousiaste barbecuegebruikers.


De voordelen:

✓ Lekkere geur van verkoold hout
✓ Weinig vlammen bij druipend vet
✓ Geen last van rookwolken
✓ Geen vervuiling in het product
✓ Gemakkelijk aan te steken en snel
✓ Brandt lang met een constante temperatuur

Het resultaat? Als een échte professional geeft u vlees een heerlijke barbecuesmaak. U zult er veel meer plezier aan beleven, omdat u werkt met een kwalitatief goed product. Bovendien heeft u weinig rommel en as na gebruik!


Waarom houtskool van ECHT GOED?

“Echt lekker barbecueën kan alleen met écht goed spul.” Een filosofie waar we ons helemaal in kunnen vinden. Haardhout.com vindt goede kwaliteit namelijk heel erg belangrijk, voor al onze producten! Daarom zijn wij vanaf heden dealer van ECHT GOED en verkopen wij uitsluitend barbecue producten van de beste kwaliteit.


BBQ briketten of houtskool?

Wanneer u hoge eisen stelt aan barbecue producten dan zit u met deze producten echt goed. Het houtskool is fijner en zeer geschikt voor zowel de horeca als voor de enthousiaste horecagebruikers. De briketten zijn gemaakt van echt hout en ideaal voor de grootverbruiker. Met grote zakken houtskool van 10 kg en briketten van 8 kg, kunt u zeker een hele tijd vooruit. Met het aanmaakhoutwol kunt u het vuur heel gemakkelijk aanmaken. Deze geven geen vieze geurtjes én branden langer dan aanmaakblokjes! Neem een kijkje bij de producten voor meer specifieke informatie over het product.


Natuurvriendelijk houtskool

Het meeste houtskool is afkomstig uit illegaal gekapte bossen. Bovendien hebben ze vaak niet de juiste samenstelling. Deze factoren zijn slecht voor het klimaat. De producten van ECHT GOED komen uit Europa en zijn natuurlijk, schoon en FSC gecertificeerd. Dit betekent dat het product klimaatneutraal is geproduceerd én dat er veel minder hout nodig is. Door de juiste samenstelling brandt het schoon op, zonder verontreinigingen!


Houtskool kopen bij Haardhout.com

Voordeel van houtskool kopen bij Haardhout.com is dat de producten de volgende dag al geleverd kunnen worden! Bij het kopen van losse zakken betaalt u verzendkosten over het product. Bestelt u een zak bij een pallet haardhout? Dan betaalt u géén verzendkosten! Een ideale manier om dit product te testen. Ander voordeel: we zijn één van de weinige verkooppunten in de omgeving. Afhalen? Geen probleem! In onze vestiging in Hoogeveen zijn de zakken op voorraad. U kunt langskomen zonder een afspraak te maken!