Berkenhout in plastic zakken

Berkenhout in plastic zakken

Berkenhout zonder schors biedt u vele voordelen! ✓Geen rommel ✓Schone en gelijkmatige verbranding ✓Geen vervuiling van uw rookkanaal en kachelruit ✓Milieuvriendelijk ✓Gemakkelijk te verplaatsen.
Meer informatie? Lees dan snel verder!


Minder rookontwikkeling met dit berkenhout

De blokken zijn getrommeld in een daarvoor bestemd machine. De schors is dus eigenlijk van de blokken getrommeld! Het voordeel van berkenhout zonder de schors? Het veroorzaakt minder rook! Minder rook voorkomt weer de aanslag in uw schoorsteenpijp en op uw kachelruit én er is minder fijnstof in de lucht. Oftewel: schoner voor het milieu. Zeer handig wanneer u in de stad woont. Omstanders hebben er veel minder last van als u aan het stoken bent.


Berkenhout zonder schors = minder rommel!

Ander voordeel is dat het veel minder rotzooi geeft in en op weg naar uw huiskamer. Bij haardhout met schors kan het zijn dat de schors los laat. Dit geeft aan dat het hout echt goed droog is. Daarnaast zijn de blokken gedroogd tot het minimale vochtpercentage. Dit vochtpercentage is belangrijk om goed te kunnen stoken. Bij dit product is de schors niet meer aanwezig, wat de rommel van de schors voorkomt. Bovendien zijn de blokken verpakt in stevige plastic tassen. Gemakkelijk verplaatsen en géén rommel, ideaal!


Berkenhout voor de pizzaoven

Wist u dat dit hout ook zeer geschikt is voor de pizzaoven en steenoven? Daarom wordt het ook wel pizzahout genoemd! Doordat de schors van de blokken is verwijderd, branden de blokken heel gelijkmatig op. Bovendien zijn de blokken ook zeer gelijkmatig gekloofd. Dit betekent dat de pizza’s ook heel gelijkmatig worden gebakken! Wat wilt u nog meer?


Zakken berkenhout kopen bij Haardhout.com

Wanneer u interesse heeft in blokken berkenhout zonder schors, maar niet direct een hele pallet met zakken aan wilt schaffen, is een proefpakket een mooie uitkomst. Tegen een kleine vergoeding wordt het proefpakket bij u thuis bezorgd. Bestelt u meerdere zakken? Deze worden op een pallet gestapeld en vervolgens bij u afgeleverd.

Vragen over dit product? Maak het aan ons kenbaar! U komt met ons in contact d.m.v. telefoonnummer 0527-820100 of info@haardhout.com. Veel stookplezier gewenst!