PROFITEER VAN BLACK FRIDAY BIJ HAARDHOUT.COM

Black Friday: dé dag dat u heel wat leuke producten kunt shoppen, voor wel hele leuke prijzen! Haardhout.com heeft uiteraard ook de beste aanbiedingen voor u geselecteerd. Deze acties zijn zeer exclusief én slechts enkele dagen geldig. Zorg er daarom voor dat u uiterlijk maandag 30 november uw bestelling heeft geplaatst!

Scroll snel verder voor alle deelnemende producten 👇

Gezellig tafelen met de OFYR Tabl'O

**Aanbieding verlopen**

Creëer het gevoel van gezellig luxe ‘uit eten’ gaan, bij u thuis! Met het gezin, uw partner of ander klein gezelschap. Op de OFYR Tabl'O bereid u namelijk heel gemakkelijk een heerlijke maaltijd. Geschikt tot wel 6 personen! En het voordeel is dat er niet constant één iemand bezig is met het eten op de BBQ of de OFYR. Gezellig samen bakken én tafelen.

Stelt u eens voor: mals gebakken vlees, zachte opgewarmde tomaatjes, heerlijke garnaaltjes en allerlei gebakken groenten zelf bereid op deze handige tafelgrill. Dan loopt het water u toch in de mond? Zeker met de feestdagen in zicht!
 

Meer zien van de OFYR Tabl'O? Bekijk het filmpje!

OFYR Tabl'O kopen

Stoken met berkenhout zonder schors

**Aanbieding verlopen**

Bent u bekend met berkenhout zonder schors? De blokken zijn getrommeld in een daarvoor bestemd machine. De schors is dus eigenlijk van de blokken getrommeld! Oftewel: dit hout biedt u vele voordelen! Namelijk;

✓Geen rommel
✓Schone en gelijkmatige verbranding
✓Geen vervuiling van uw rookkanaal en kachelruit
✓Minder rookontwikkeling
✓Milieuvriendelijk
✓Gemakkelijk te verplaatsen

Dit product is ook zeer handig wanneer u in de stad woont. Omstanders hebben er veel minder last van als u aan het stoken bent.

48 zakken pizzahout kopen

**Aanbieding verlopen**

Wist u dat dit hout ook wel pizzahout wordt genoemd? De blokken bevatten geen schors en zijn gelijkmatig gekloofd. Dit levert een gelijkmatige verbranding op! Dit hout wordt dan ook heel veel gekocht door eigenaren van pizza-ovens!

We begrijpen dat u het eerst zelf in de praktijk wilt ondervinden, alvorens u een grote hoeveelheid zakken gaat bestellen. Daarom bestelt u heel gemakkelijk een proefpakket!

Proefpakket kopen

Op de hoogte blijven? Schrijf u in voor onze nieuwsbrief!