Pallet braaihout | SlowWwood

Soort:
Braaihout
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 980.00
€ 10.00
3
€ 1455.00
€ 30.00
4
€ 1930.00
€ 50.00
5
€ 2400.00
€ 75.00
€ 495.00incl. BTW

Productomschrijving Pallet braaihout | SlowWwood

Braaihout bestellen op een pallet? Bestel bij Haardhout.com! Naast de zakken leveren wij nu ook  in pallets! Dit braaihout van SlowWwood is natuurlijk gedroogd in Zuid-Afrika. Hierdoor is het goed droog en zeer geschikt voor de Zuid-Afrikaanse braai of BBQ. Daarnaast geeft dit product ook een heerlijke aromatische geur af én is het erg duurzaam in gebruik. Kortom, geen reden om het niet te proberen! Bent u nog niet bekend met dit product? Bestel dan een proefpakket van drie zakken.

Braaien met braaihout
Braaien en braaihout zijn afkomstig uit Zuid-Afrika. Hier braaien de mensen regelmatig zeer uitgebreid. Hoe het werkt? De blokken worden verbrand tot kleine kooltjes. Het vlees wordt op deze manier heel langzaam gegaard tot een lekker stuk vlees. Door de langzame verbranding zijn de blokken erg duurzaam in gebruik. Daarnaast is het zeer zeker ook een gezellige aangelegenheid!

Pallet braaihout bestellen
Doordat de blokken op een natuurlijke manier zijn gedroogd, bevatten ze minder dan 12% vocht. De blokken worden geleverd in een pallet. De inhoud van deze pallet is 1 kuub gestapeld. De pallet is 120 centimeter hoog. Heeft u vragen over dit product? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

E-mails kunnen naar info@haardhout.com. Liever telefonisch contact? Wij zijn bereikbaar via 0527-820100. Onze professionals staan graag voor u klaar. Wij wensen u in ieder geval veel braai plezier!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Pallet braaihout | SlowWwood

Soort
Braaihout
Artikelnummer
BRAAI010
Barcode
nee
Afmetingen pallet
120 x 85 x 120 cm
Bloklengte
circa 30 centimeter
Aantal kuub
circa 1 kuub gestapeld
Gewicht
650 kilo
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld