Proefpakket braaihout | SlowWwood

Soort:
Braaihout
Beoordeling:
(1)
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 19.95incl. BTW

Productomschrijving Proefpakket braaihout | SlowWwood

Bent u nieuwsgierig naar braaihout? Wilt u de blokken graag eerst testen? Dat kan heel gemakkelijk aan de hand van dit proefpakket! U kunt maximaal één proefpakket, van drie zakken, tegelijk bestellen. Perfect om te kijken of dit hout voor u geschikt is!

Braaien met zeer droog hout!

Ons Sekelbos braaihout komt uit Zuid-Afrika. Doordat de blokken in de zon hebben gelegen, zijn ze zeer goed gedroogd. Ze bevatten minder dan 12% vocht. Hierdoor zijn ze zeer geschikt voor de braai! Het brandt lang en bij verbranding krijgt u mooie, grote kolen met veel hitte. Perfect om te grillen en de temperatuur van de braai te sturen. Het vlees kan op deze manier langzaam worden gegaard, waardoor het een heerlijke smaak krijgt. Dit is precies waar het braaien om gaat! De tijd nemen om heerlijk eten te bereiden. Ideaal om te doen met familie en vrienden.

Braaihout in handige plastic zakken

Het geeft veel warmte, maar weinig rook af. Bovendien geeft het een heerlijke geur én is het fairtraide; er wordt rekening gehouden met de lokale bevolking. De blokken zijn verpakt in stevige en handzame plastic zakken. Hierdoor zijn ze heel gemakkelijk te verplaatsen! Dit proefpakket wordt geleverd in een doos.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Proefpakket braaihout | SlowWwood

Soort
Braaihout
Artikelnummer
BRAAI002
Barcode
nee
Label
Proefpakket
Bloklengte
circa 30 centimeter
Gewicht
5 kilogram
Aantal
3 zakken
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: haardhout.com levert het beste assortiment hout voor warmte maar ook om buiten op te koken! Probeer het eens in een afrikaanse braai of op de Ofyr. Geweldige resultaten!

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld