Braaihout

Braaihout kopen

Wilt u braaihout kopen? Ook dan bent u op de juiste plek bij Haardhout.com. Nog geen idee wat dit is? Misschien is het dan handig om eerst even in te gaan op de definitie van het woord "braai".

Kent u de Zuid-Afrikaanse braai-traditie? In Zuid-Afrika gebruiken veel mensen met regelmaat de braai. Dit is in feite een barbecue, maar een stuk uitgebreider dan hoe wij dat in Nederland kennen. Een braai is een grote happening in Zuid-Afrika. Vrienden en familie komen samen onder de warme zon, drinken koude "Castle Lager" biertjes, genieten van muziek en grillen enorme stukken vlees. Een braai begint vaak al in de middag en duurt soms zelfs tot diep in de nacht. Heerlijk! En weet u wat een grappig feitje is? De Zuid-Afrikanen maken gebruik van braaihout in plaats van kolen. Dit heeft bepaalde voordelen.


Braaihout kopen: heerlijke geur en smaak voor uw barbecuevlees

Wat zijn dan eigenlijk de voordelen van braaihout ten opzichte van kolen, als het gaat over grillen van vlees op de barbecue? Allereerst wordt het vlees langzaam gegaard, waardoor het vlees een heerlijke doorrookte smaak krijgt. Dit komt doordat de blokken worden verbrand tot gloeiende kooltjes. Ook ruikt de barbecue dankzij braaihout ontzettend lekker. Dit kan er wellicht voor zorgen dat de buren het ruiken en gezellig langskomen bij uw braai!
 

Wilt u braaihout kopen voor de openhaard?

Ook meedoen aan een Zuid-Afrikaanse traditie die in Nederland steeds populairder wordt? Haardhout.com is uw partner! Wij leveren uitsluitend ovengedroogd haardhout en wanneer u voor 14.00 uur bestelt, dan heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Bekijk daarom snel ons aanbod en bestel uw braaihout vandaag nog!

Heeft u vragen? Contact kunt u op verschillende manieren leggen. Bellen kan naar 0527 - 820 100. Mailt u liever? Dat kan naar info@haardhout.com. Via de volgende link komt u bij het handige contactformulier terecht. Onze professionals staan altijd voor u klaar, veel plezier met uw heerlijke braai!