City pallet

City pallet

Wilt u haardhout bestellen, maar woont u in de binnenstad? Dan heeft Haardhout.com hét product voor u! De city pallet bevat 15 netzakken haardhout, welke zijn verpakt in een stevige doos. Hierdoor bent u verzekerd van een goede levering! Het haardhout is afgedekt voor de regen én is minder diefstalgevoelig. Bestel nu bij Haardhout.com!


City pallet met netzakken haardhout

De city pallet bevat 15 netzakken haardhout. Ideaal als u een lekker avondje wilt stoken, maar geen ruimte heeft voor een hele pallet haardhout. Of wellicht wilt u slechts enkele avondjes stoken? Dan heeft u met ovengedroogd haardhout geen grote hoeveelheid hout nodig! Met ovengedroogd hout profiteert u namelijk van een goede én duurzame verbranding. Bij de city pallet heeft u de keuze uit diverse soorten haardhout:


De netzakken worden verpakt in een zeer stevige doos. Er is zelfs nog ruimte voor meerdere haardvuur accessoires! Voeg bijvoorbeeld een grote zak aanmaakhout of een doos aanmaakblokjes toe. Of wat dacht u van het aanmaak pakket? Ideaal als u een kleine hoeveelheid netzakken kiest voor één of meerdere avondjes stoken.


Haardhout verpakt in een stevige doos

Speciaal voor de city pallet heeft Haardhout.com de beste kwaliteit doos voor u uitgezocht. In onze opslag worden alle bestellingen door onze eigen medewerkers klaar gemaakt en vervolgens geladen door onze transporteur. We willen namelijk niet dat de doos tijdens transport kapot gaat! De doos wordt tevens dichtgeplakt met stevige tape, waardoor het hout is afgedekt voor de regen, maar ook minder gevoelig is voor diefstal. Bij een open pallet is het namelijk heel gemakkelijk om wat blokken haardhout te pakken, dit is bij de city pallet niet het geval! Na ontvangst haalt u heel gemakkelijk de stevige netzakken uit de doos. De doos is gemakkelijk afbreekbaar, waardoor u weinig werk heeft van de verpakking. Koop nu bij Haardhout.com!


Ovengedroogd haardhout kopen

Het kopen van ovengedroogd haardhout is de beste keus die u kunt maken? Waarom? Omdat u dan gegarandeerd geniet van een lekker, brandend vuurtje! Het is namelijk ontzettend belangrijk dat het hout goed droog en schoon is. Anders ondervindt u een onvolledige verbranding, met een sissend vuur, stank en rookontwikkeling tot gevolg. Oftewel: ovengedroogd haardhout kopen bij Haardhout.com. Ander voordeel is dat u - tijdens het afrekenen - zelf de gewenste leverdag kiest. Zo weet u altijd wanneer we komen leveren!