15 netzakken eikenhout | city pallet

Soort:
Netzakken
voor 14:00 besteld is morgen in huis
€ 199.00 incl. BTW

Productomschrijving 15 netzakken eikenhout | city pallet

Ovengedroogd eikenhout bestelt u bij Haardhout.com! Dit eikenhout wordt geleverd in handzame netzakken en is al klaar voor gebruik. Thuis drogen is niet meer nodig! De blokken eiken haardhout kunnen direct de kachel in.

Direct te stoken eikenhout

Bij haardhout is het belangrijk dat het hout goed droog is. Dat is bij ons eikenhout zeker het geval! De blokken hoeft u niet meer verder te laten drogen, maar kunt u thuis direct opstoken in de kachel. Er is een schone verbranding, zonder rook en vervuiling van het rookkanaal.

Eiken = een harde en duurzame houtsoort

Eiken is één van de hardste houtsoorten in ons assortiment. Voordeel hiervan is dat er een trage verbranding is. Hierdoor kunt u lekker lang stoken met eiken! Verder is er een warme vlam, zonder rookontwikkeling. Doordat het in netzakken is verpakt, is het hout gemakkelijk te verplaatsen. De netzakken worden verpakt in een doos, welke op een kleine pallet bij u wordt geleverd. Ideaal als u bijvoorbeeld in de stad woont!

Stoken met eiken haardhout

Voor eiken adviseren wij om de kachel zeer goed warm te stoken. Dit kunt u doen met diverse haardvuur accessoires, waaronder aanmaakhout. Voor het ontbranden heeft u de keuze uit aanmaakblokjes of houtkrullen. Verwarm de kachel totdat deze goed warm is, zodat u daarna goed kunt stoken met eikenhout. Het advies om met minimaal drie á vier blokken tegelijk te stoken. Vervolgens geeft eikenhout een levendig én gezellig haardvuur!

Maak je bestelling compleet

Specificaties 15 netzakken eikenhout | city pallet

Soort
Netzakken, Eikenhout
Artikelnummer
EIK013
Bloklengte
circa 25 centimeter
Aantal kuub
circa 22 liter per netzak
Aantal
15 netzakken
Kenmerk
Circa. 330 liter
Kenmerk
Geleverd in een doos op een pallet
Kenmerk
Geschikt voor grotere kachels & haarden
Kenmerk
Voor de ervaren stoker

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld