Pallet eucalyptus haardhout

Soort:
Eucalyptus haardhout
Let op! In verband met drukte zijn er langere levertijden
€ 369.00incl. BTW

Productomschrijving Pallet eucalyptus haardhout

Stoken met duurzame blokken hout? Dan komt u snel bij eucalyptus hout uit! Dit hout is goed droog én hard, waardoor er een langzame verbranding is. Een levendig haardvuur met prachtige vlammen én veel warmte is waar deze houtsoort bekend om staat. Nu gestapeld verkrijgbaar in pallets!

Langzaam stoken met eucalyptus hout

De pluspunten van eucalyptus hout van SlowWwood zit ‘m in de hardheid. Eucalyptus hout is afkomstig uit Zuid-Afrika. Door de warmte in dit land is het hout zeer goed gedroogd én hard. Met als gevolg een zeer langzame verbranding van de blokken hout. Oftewel, op een duurzame manier haardhout stoken. Het brandt langer dan andere soorten haardhout. Bovendien wordt er verantwoord omgegaan met bossen, milieu, economie en sociale omstandigheden. Het advies om de kachel eerst goed warm te stoken.

Levendig haardvuur met eucalyptus hout

Naast de duurzaamheid staat eucalyptus hout bekend om de warmte en levendigheid! Wanneer u kunt genieten van een heerlijk warm én knetterend haardvuur, raden wij aan om dit eucalyptus haardhout te kopen. Bovendien geven de blokken mooie lichtrode en blauwe vlammen. Koop een pallet en ervaar zelf hoe het is om met dit eucalyptus hout te stoken! De blokken zijn netjes gestapeld in een krat. Deze kan op werkdagen bij u worden geleverd.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Pallet eucalyptus haardhout

Soort
Eucalyptus haardhout
Artikelnummer
EUCAL001
Barcode
nee
Bloklengte
circa 30 centimeter
Aantal kuub
1 kuub gestapeld
Afmetingen
120x100x100 cm
Gewicht
500 kilo
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld