Eucalyptus haardhout

Eucalyptus haardhout{1}

Eucalyptus hout

Eucalyptus hout is een bekende soort hout die bekend staat om hardheid en stevigheid. Wist u dat hout van de eucalyptus zich ook perfect leent voor verbranding? De kenmerkende geur van de eucalyptus komt namelijk ook enigszins voor tijdens verbranding. Dit zorgt voor een heerlijk aromatische geur. Dit is wat veel mensen waarderen van de houtsoort voor haard of vuurkorf. En Haardhout.com zorgt er dan voor dat u een ruime keuze heeft wanneer het aankomt op haardhout van de eucalyptus. U kunt kiezen uit verschillende hoeveelheden eucalyptushout, wat wordt verkocht in plastic zakken.


Eucalyptus hout geeft een prachtige vlam en goede verbranding

Eucalyptus heeft een goede dichtheid. Dit zorgt dat deze houtsoort een gelijke soort verbranding heeft als het welbekende eikenhout. Verder kunt u bij deze houtsoort rekenen op een mooie, heldere en ook warme vlam. Let wel, eucalyptus hout is niet geschikt voor de vuurkorf. De ontbranding is te moeilijk en het kan spatten.

De wortelen van eucalyptus hout liggen in Zuid-Afrika. Deze houtsoort heeft minstens drie maanden liggen drogen in de Zuid-Afrikaanse zon.  Dit proces heeft plaatsgevonden in verantwoord beheerde bossen. Hierdoor bevat het ongeveer net zoveel vocht als ovengedroogd hout. Tevens is deze houtsoort hard en ontzettend duurzaam.


Kies voor eucalyptus hout van Haardhout.com

Bij Haardhout.com bent u verzekerd van ovengedroogd openhaardhout. Wanneer u voor 14.00 uur bestelt, heeft u de bestelling de volgende dag in huis. Nog een voordeel: wij leveren gratis in Nederland! Bekijk onze producten en bestel vandaag nog!

Heeft u interesse gekregen in eucalyptus hout van Haardhout.com? Neem dan zeker contact op. Bellen kan naar 0527 - 820100. Mailt u liever? Dat kan naar info@haardhout.com. Via de volgende link komt u bij het handige contactformulier terecht. U kunt altijd rekenen op goede en snelle service bij de professionals van Haardhout.com!