Haardhout

Haardhout

Ovengedroogd haardhout kopen

Op zoek naar ovengedroogd haardhout van de beste kwaliteit, dat snel geleverd kan worden? Dan bent u bij Haardhout.com aan het juiste adres! Alle blokken zijn droog en kunt u direct stoken. Het hoeft niet eerst nog een jaar liggen te drogen. Wij hebben al onze producten in eigen beheer. Dit doen wij allemaal vanuit ons kantoor in Hoogeveen in Drenthe. Dit betekent dat wij u kunnen voorzien van de beste kwaliteit haardhout. Bovendien kunnen wij leveren in alle provincies, steden en dorpen in heel Nederland! Wij bezorgen bij zowel particulieren als bij zakelijke klanten. U kunt altijd contact met ons opnemen voor de mogelijkheden.
 

Breed assortiment haardhout kopen

Al ons haardhout is ovengedroogd en direct te stoken. Wij hebben een breed assortiment, met onder andere zachte en harde houtsoorten. Wij leveren onder andere berken, essen, eiken, beuken en mix haardhout. U kunt halve en hele pallets bestellen, met blokken van onder andere 25, 30 en 45 centimeter. Daarnaast leveren wij ook blokken in plastic zakken en netzakken. Wilt u voordelig stoken? Met het eucalyptus haardhout van SlowWwood kunt u 1,5 tot 2 keer duurzamer stoken. Hetzelfde geldt voor het braaihout van SlowWwood, dit product is ideaal voor de Zuid-Afrikaanse braai. Om uw haardvuur aan te maken kunt aanmaakblokjes en aanmaakhout op onze website kopen.
 

Netjes gestapeld in pallet

De blokken worden netjes gestapeld en geleverd in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 210 centimeter. Dit is ongeveer 2 kuub gestapeld en 3,5 kuub losgestort. Een halve pallet heeft een hoogte van 120 centimeter en bevat ongeveer 1,1 kuub gestapeld en 1,7 kuub losgestort hout. De pallets worden gratis bij u thuisbezorgd. De chauffeur kan de pallet verplaatsen naar een gemakkelijke plek, zodat u de blokken gemakkelijk en snel in uw openhaardhok kunt stapelen.
 

Snelle levering en gratis verzending

Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kan uw bestelling de volgende werkdag al geleverd worden! Kies de gewenste datum van leveren of laat ons telefonisch contact met u opnemen. Aanmaakblokjes en het aanmaakhout kunnen tevens gratis met de pallet meegeleverd worden. Bij kleine bestellingen moeten wij verzendkosten rekenen.
 

Ovengedroogd haardhout kopen

Al ons haardhout is ovengedroogd. Naast dat u direct kunt stoken, heeft dit nog een aantal andere voordelen. Er vindt een goede verbranding plaats. Hierdoor heeft u geen last van rook, maar kunt u wel genieten van fijne warmte. Bovendien zijn de blokken vrij van onzuiverheden, zoals ongedierte en schimmels. Oftewel, u heeft ontzettend veel stookplezier!

Heeft u nog vragen of wilt u advies? Kom in contact met onze medewerkers via 0527-820100. Of stuur een e-mail naar info@haardhout.com Wij helpen u graag bij het maken van een keuze. Meer informatie over ons kunt u hier lezen. Op deze pagina lichten wij onze werkwijze toe. Wij zien uw bestelling graag tegemoet!