Haardhout kopen Amsterdam

Een pallet haardhout geleverd hebben in de stad Amsterdam? Bestel bij Haardhout.com! Wij leveren in alle plaatsen door heel Nederland. Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kunnen wij de volgende werkdag al leveren. Na het plaatsen van uw bestelling nemen wij (telefonisch) contact op voor het maken van een leveringsafspraak. Wij hechten veel waarde aan tevreden klanten. Daarom zijn wij op werkdagen bereikbaar van half 9 in de ochtend, tot 9 uur in de avond. Op zaterdagen zijn we te bereiken tot 14.00. Of u nou een vraag heeft over uw bestelling of over meer wilt weten over onze producten, wij staan graag voor u klaar.
 

Alles in eigen beheer

In onze vestiging in Hoogeveen hebben wij alles in eigen beheer. Het kantoor én het distributiecentrum zijn op één plek gevestigd. Dit is uniek op de Nederlandse markt. Het voordeel hiervan is, is dat wij de kwaliteit van onze producten continu kunnen waarborgen. Wij zien wat er binnenkomt, maar ook wat er uitgaat. Daarnaast hebben wij altijd inzicht in de voorraad. Hierdoor is snel schakelen mogelijk.
 

Beste kwaliteit haardhout

Haardhout.com levert de beste kwaliteit tegen een lage prijs. Wij leveren onder andere berken, essen, beuken, elzen, eiken en mix in Amsterdam. Als ons haardhout is ovengedroogd. Dit betekent dat de blokken niet meer hoeven te drogen. De blokken kunnen direct gestookt worden. Standaard hebben de blokken afmetingen van 25 á 26 centimeter, maar wij hebben ook blokken van 30 en 43 centimeter in het assortiment. Wilt u het haardhout gemakkelijk kunnen verplaatsen? Wij leveren ook openhaardhout in netzakken en plastic zakken in de stad Amsterdam. Vergeet u niet om aanmaakhout en aanmaakblokjes mee te bestellen? Hiermee kunt u het vuur gemakkelijk aanmaken.
 

Leveren van haardhout in Amsterdam

De blokken haardhout worden gestapeld op een pallet. Deze pallet wordt bij u thuis geleverd. In overleg met de chauffeur kan de pallet op de gewenste plek worden gezet. Belangrijk is dat de ondergrond verhard is. De pallet kan namelijk niet worden verreden over gras, zand en/of grind. Toch verplaatsen over een overharde ondergrond? Dan raden wij een levering met kooiaap aan. Is het te leveren adres moeilijk bereikbaar? Geef dit dan aan ons door, dan plannen wij een kleinere vrachtwagen in. Met name in de drukke binnenstad van Amsterdam is een bakwagen erg handig.