Haardhout Eindhoven

Ovengedroogd openhaardhout kopen? Haardhout.com levert alle soorten haardhout in Eindhoven. Dit wordt geleverd vanuit onze vestiging in Hoogeveen. Hier zijn zowel ons kantoor als ons distributiecentrum gevestigd. Dit betekent dat wij alles in eigen beheer hebben. Alle pallets worden bij binnenkomst gecontroleerd op kwaliteit. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat een eerste kwaliteits pallet haardhout in Eindhoven wordt geleverd.


Harde en zachte soorten haardhout

Wij hebben onder andere beuken haardhout te koop. Een populaire soort, die tevens heel geschikt is voor de OFYR. Andere harde soorten zijn eiken en essenhout. Voor wat zachtere blokken kunt u het beste voor berken of elzen kiezen. Moet u (regelmatig) blokken versjouwen? Dan raden wij blokken in netzakken of plastic zakken aan. Ook aanmaakblokjes en aanmaakhout kopen is bij ons mogelijk. Heeft u nog vragen over onze producten? U kunt vrijblijvend contact opnemen met één van onze medewerkers.


Werkwijze van Haardhout.com

Via onze website kunt u heel gemakkelijk een order plaatsen. Eén van onze medewerkers neemt vervolgens contact met u op om een leveringsafspraak te maken. De levering kan plaatsvinden op werkdagen. Wij kunnen van tevoren niet aangeven welk dagdeel of tijdstip de pallet wordt geleverd. Wilt u de pallet vóór een bepaalde tijd geleverd hebben? Dan kunt u (tegen meerprijs) de pallet vóór 12.00 laten leveren. Hiermee verplicht onze transporteur zich om voor of binnen de aangegeven tijd te leveren.


Plaatsen van pallet haardhout Eindhoven

De pallet haardhout kan overal in Eindhoven worden gelost. Woont u in een smalle of drukke straat? Geef dit dan aan ons door. Dan kan er rekening worden gehouden met de vervoersmethode. Op de afgesproken dag krijgt u ’s ochtends een e-mail met een tijdsindicatie. Daarnaast zal de chauffeur u van tevoren telefonisch een seintje geven. Vervolgens kan de pallet op de gewenste plek worden gelost. Dit in overleg met de chauffeur. Na levering kunnen de blokken direct worden gebruikt voor uw haardvuur. Al onze producten zijn namelijk ovengedroogd.