Haardhout kopen Friesland

Haardhout kopen Friesland? Bestel bij Haardhout.com! Wij leveren door heel Nederland, waaronder in de provincies in het noorden. Of u nou in een grote stad, zoals Leeuwarden, woont of in een kleinere plaats, wij brengen ovengedroogd haardhout bij u in Friesland! Persoonlijke service, goede kwaliteit én snelle levering is waar wij voor staan. Bovendien leveren wij vanuit een breed assortiment; pallets essen, berken, beuken en eiken hebben wij ruim op voorraad!
 

Haardhout kopen Friesland

Wilt u goed kunnen stoken met haardhout in Friesland? Dan zit u met ons ovengedroogde hout helemaal goed! Er gaat namelijk niets boven een heerlijk, warm vuurtje. Het maakt niet uit welke u kiest, elke ovengedroogde soort geeft heerlijke warmte af! Snelle ontbranding? Dan adviseren wij berken! Wilt u een harde en duurzame soort? Kies dan voor beuken, essen of eiken. Bovendien leveren wij in diverse hoedanigheden. Bijvoorbeeld in netzakken, plastic zakken, halve en hele pallets. Daarnaast mogen de accessoires om uw vuurtje te ontsteken niet ontbreken! En wat dacht u van ons pizzahout of braaihout?
 

Stoken met kwalitatieve blokken!

Wij kopen uitsluitend het beste haardhout in! Dit is al netjes gekloofd én gedroogd. Doordat het in een oven wordt gedroogd, zijn wij verzekerd dat de blokken vrij zijn van rot, schimmels en ongedierte. Bovendien komen alle pallets binnen in onze enige vestiging in Hoogeveen. Dit betekent dat alle pallets bij binnenkomst worden gecheckt op kwaliteit, voordat ze bij onze klanten in Friesland worden geleverd.
 

Bestel nu uw items via onze website

Kwalitatief goed haardhout in Friesland geleverd? Bestel dan snel eenvoudig en snel via onze website! Wanneer u op een werkdag voor 14.00 een bestelling plaatst, dan kan de chauffeur de volgende werkdag al op de stoep staan! Wij stemmen de dag van levering altijd met u af. Bij aanvullende vragen bent u vrij om het contactformulier in te vullen, een e-mail te sturen of ons te bellen via 0527-820100. U komt altijd in contact met één van onze klantgerichte medewerkers. Zij voorzien u graag van alle benodigde informatie.