Haardhout Groningen

Openhaardhout kopen in Groningen? Bestel bij Haardhout.com! Wij leveren uitsluitend ovengedroogde blokken. Het voordeel van ovengedroogd is dat u gelijk kunt stoken en dat de blokken er nog vers uitzien. De karakteristieke geur is behouden gebleven. Bovendien is het het hout gegarandeerd vrij van ongedierte en schimmels. Uitstekende eigenschappen om met veel plezier te kunnen stoken. Wij hebben alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van al onze producten en leveren wij snel haardhout in Groningen.


Veel keuze in brandhout

Ontwikkeling vinden wij erg belangrijk. Daarom hebben wij veel exclusieve producten in het assortiment. Naast de reguliere soorten, zoals berken, beuken, essen, eiken, mix en elzen, hebben wij braaihout van SlowWwood in het assortiment. Deze laatste is zeer geschikt voor de Zuid-Afrikaanse braai. Wilt u de blokken gemakkelijk en schoon kunnen verplaatsen? Dan raden wij berken in plastic zakken aan. Daarnaast leveren wij netzakken.
 

Accessoires voor de kachel of open haard

Naast de verschillende soorten, hebben wij diverse accessoires in het assortiment. Om het haardvuur aan te maken is het advies om aanmaakhout en aanmaakblokjes bij te bestellen. Deze worden gratis meegeleverd bij een pallet. Om de blokken droog te houden kunt u een afdekhoes bestellen. Deze bedekt de bovenkant van de pallet.
 

Leveren van haardhout in Groningen

Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kunnen wij de volgende werkdag al haardhout leveren in Groningen. Wij nemen altijd telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak. Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie via de mail. In overleg met de chauffeur kan de pallet worden verplaatst over een harde ondergrond. De pallet kan niet over zand, gras of grind worden verreden. Indien dit nodig is, raden wij de kooiaap aan. Woont u in de binnenstad van de provincie Groningen? In krappe straten kunnen wij leveren met een kleinere vrachtwagen.
 

Goede service vinden wij belangrijk

Heeft u vragen? Wij voorzien u van passend advies. Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0527-820100. Op werkdagen kunt u ons bellen tussen 8.30 tot 21.00. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haardhout.com of een bericht sturen via het contactformulier. Wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen.