Haardhout Groningen

Haardhout kopen in Groningen? Bestel bij Haardhout.com! Wij leveren uitsluitend ovengedroogde blokken. Het voordeel van ovengedroogd is dat u gelijk kunt stoken en dat de blokken er nog vers uitzien. De karakteristieke geur is behouden gebleven. Bovendien is het hout gegarandeerd vrij van ongedierte en schimmels. Uitstekende eigenschappen om met veel plezier te kunnen stoken! Bovendien heeft Haardhout.com alles in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij garant staan voor de kwaliteit van al onze producten en leveren wij snel haardhout in Groningen!

Ruim assortiment haardhout Groningen

Haardhout.com heeft veel exclusieve producten in het assortiment, waaronder haardhout, houtpellets en briketten. Maar het belangrijkste is dat al onze houtsoorten ovengedroogd en direct te stoken zijn! Om fijn te kunnen stoken, is goed gedroogd én schoon haardhout een vereiste. Ovengedroogd betekent dat de blokken zijn gedroogd naar een vochtpercentage onder de 20%. In dit geval hebben de blokken een goede verbranding, met veel warmte en een mooie vlam. U stookt ontzettend duurzaam! Hierbij heeft u de keuze uit verschillende soorten haardhout, oplopend van zacht- naar hardheid:

- Elzenhout
- Berkenhout
- Essenhout
- Beukenhout
- Eikenhout
- Mix haardhout

Al deze soorten worden gekloofd én ovengedroogd bij u thuis afgeleverd. U heeft de keuze uit een halve pallet, hele pallet of netzakken. Met name deze laatste optie is handig als u een kleinere hoeveelheid nodig heeft of als u niet te veel wilt sjouwen met het haardhout! De blokken zijn namelijk verpakt in stevige zakken, wat verplaatsen heel gemakkelijk maakt!

Haardhout kopen Groningen

Accessoires voor kachel of open haard

Naast de verschillende soorten haardhout, hebben wij diverse accessoires in het assortiment. Om het haardvuur aan te maken is het advies om aanmaakhout en aanmaakblokjes bij te bestellen. Leg wat aanmaakhout kruislings in de kachel of open haard en ontsteek het aanmaakblokje. Laat er voldoende zuurstof bij om het vuurtje lekker op gang te laten komen. Eenmaal brandend gaat u over op de blokken haardhout! Bestelt u deze haardvuur accessoires bij een pallet haardhout of netzakken? Dan hoeft u geen extra verzendkosten te betalen! De bovenkant van de pallet haardhout droog houden? Dan kunt u een afdekhoes mee bestellen!

Leveren haardhout Groningen

Bestelt u op een werkdag voor 14.00? Dan kunnen wij de volgende werkdag al haardhout leveren in Groningen! Het voordeel is dat u zelf een dag van levering kunt kiezen, tijdens het afronden van uw bestelling. Hierbij heeft u de keuze uit leveren op werkdagen.
Op de dag van levering ontvangt u een tijdsindicatie via de mail. In overleg met de chauffeur kan de pallet worden verplaatst over een harde ondergrond, naar een goed bereikbare afleverplek. Daarnaast is het handig om te weten dat de pallet niet over zand, gras of grind kan worden verreden. Dient de pallet toch over het grind verreden te worden? Dan raden wij aan  om een kooiaap bij te bestellen. Dit kunt u doen in de winkelwagen. Woont u in de binnenstad van de provincie Groningen? In krappe straten kunnen wij leveren met een kleinere vrachtwagen. Geef dit gerust aan tijdens het plaatsen van uw bestelling!

Goede service bij leveren haardhout Groningen

Heeft u vragen over leveren haardhout Groningen? Wij voorzien u van passend advies! Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0527-820100. U kunt ook een e-mail sturen naar info@haardhout.com of een bericht sturen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op!