Haardhout pallet

Haardhout pallet

Wanneer u efficiënt uw houtopslag wilt aanvullen, is het handig om uw haardhout op een pallet groot in te slaan. Bij Haardhout.com vindt u voordelig pallets van verschillende houtsoorten tegen scherpe prijzen, goed voor meerdere branduren. Onze houtblokken zijn voorgedroogd en vervolgens gekloofd. Wanneer u uw haardhout op een pallet geleverd krijgt, kunt u direct beginnen met stoken. Dankzij het lage vochtpercentage brandt ons hout snel en zonder spatten, of vonken. U geniet direct van de warmte en een intens vlammenspel!


Haardhout pallet eiken

Vanwege de trage verbranding en de hoge warmteopbrengst is loofhout zeer geschikt als haardhout. Een pallet eiken is een goede keuze voor de ervaren stoker. Haardblokken van eiken geven hun warmte heel geleidelijk af, zodat het vuur langzaam verkoolt. Om het vuur op te stoken maakt u het beste gebruik van aanmaakhout, aanmaakblokjes of houtkrullen. U bereikt het beste rendement door het haardhout van een pallet eiken per 4 blokken te stoken. Daarom is deze houtsoort het meest geschikt voor grote kachels en haarden.


Haardhout pallet bestellen

Bij Haardhout.com kunt u verschillende soorten haardhout op een pallet bestellen. U heeft onder andere de keuze uit:


Bij al onze houtsoorten zetten wij de bijbehorende kenmerken overzichtelijk op een rijtje. Zo ziet u in één oogopslag hoe hoog het rendement is van uw openhaardhout, hoe intens de geur is en of u een rustig of juist levendig vlammenspel kunt verwachten. In plaats van uw haardhout op pallet te bestellen kunt u ook kiezen voor een levering van meerdere netzakken haardhout.


Haardhout pallet kopen

U profiteert van een uitgebreide service wanneer u ervoor kiest om uw haardhout pallet te kopen bij Haardhout.com. Zo kunt u bij uw bestelling eenvoudig zelf de gewenste afleverdatum aangeven. Hoewel wij het exacte moment niet kunnen doorgeven, krijgt u op de dag van levering nog een mail van ons met een tijdsindicatie. Bovendien neemt de chauffeur een half uur tot een uur voor de bezorging telefonisch contact met u op. Als het pad naar uw houtopslag verhard is en vrij van obstakels, zetten wij de haardhout pallet die u gaat kopen direct op de juiste plek!
 

Veelgestelde vragen

Het grootste voordeel van een haardhout pallet is de prijsbesparing doordat u naar verhouding groot én voordeliger inkoopt. Maar ook qua vervoer heeft een pallet voordelen. Een pallet is makkelijk in één keer te laden en te lossen zonder dat u hoeft te slepen met losse blokken of netzakken. Wanneer de pallets vervoerd moeten worden over een grindweg, dan dient u een kooiaap mee te bestellen. Deze kunt u eenvoudig aan uw bestelling toevoegen.

Wanneer u uw pallet op een werkdag vóór 14.00 uur bestelt, kunnen wij deze de eerstvolgende werkdag al leveren. Op de dag van levering zelf krijgt u van ons bericht met een indicatie van de levertijd. Verder neemt de chauffeur een uur tot half uur voor aankomst telefonisch contact met u op. Tot slot is het ook mogelijk om zelf de door u gewenste leverdatum aan te geven. Zo past u de dag van bezorging eenvoudig aan op uw agenda!

Ons haardhout is van de hoogste kwaliteit en van te tevoren gedroogd en in hapklare haardblokken gekloofd. U kunt daardoor direct na ontvangst van een pallet beginnen met stoken. Doordat het hout een laag vochtpercentage heeft, zal het makkelijk en zonder vonken en spatten branden. Ook voor aanmaakmateriaal zoals aanmaakblokjes en houtkrullen kunt u in onze webshop terecht.