Haardhout Utrecht

Openhaard hout kopen en in Utrecht laten bezorgen? Haardhout.com levert in alle provincies en steden door heel Nederland, waaronder in Utrecht. Denk aan de plaatsen Amersfoort, Soest, Woerden en Bunschoten. Plaatst u uw bestelling op een werkdag voor 14.00? Dan kan de pallet de volgende werkdag worden geleverd. Na de levering kunt u direct beginnen met stoken. Uiteraard is het ook mogelijk om de pallet af te stapelen en alle blokken te bewaren in een opslag.

Gekloofd haardhout kopen Utrecht
Doordat de blokken ovengedroogd zijn, bevatten ze minder dan 20% vocht. De boomstammen worden gekloofd in circa 4 gelijke blokken. Dit maakt ze ideaal om te gebruiken als brandhout. De blokken hebben standaard een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Afhankelijk van de grootte van uw kachel, kunt u meerdere blokken tegelijk in uw kachel of open haard doen.

Assortiment in eigen beheer
Onze webshop heeft bijna alle soorten in het assortiment. Essen, berken, eiken en beuken zijn onze populairste houtsoorten. Daarnaast hebben wij een aantal exclusieve producten in onze webshop, waaronder de producten van SlowWwood. Alles hebben wij in eigen beheer. Dit betekent dat wij altijd zicht hebben op wat er binnen komt en weer uitgaat. Wij controleren alle producten zorgvuldig. Op deze manier kunnen wij u garanderen van de beste kwaliteit en snel en vakkundig haardhout leveren in Utrecht. Bent u toch niet tevreden over de geleverde pallet? Neem contact met ons op en wij proberen samen tot een passende oplossing te komen.

Uw bestelling bij Haardhout.com
Via onze website plaatst uw heel gemakkelijk een bestelling. Nadat de bestelling is binnengekomen, nemen wij zo snel mogelijk contact op voor het maken van een afspraak om te leveren. De levering zal plaatsvinden op de aangegeven of afgesproken werkdag. Houd er rekening mee dat de pallet alleen kan worden verplaatst als er een harde ondergrond aanwezig is. Voor grind of zachte ondergronden kan er (tegen betaling) met een kooiaap worden geleverd. Heeft u nog andere vragen? Wij zijn telefonisch bereikbaar op 0527-820100. U kunt tevens een e-mail sturen naar info@haardhout.com.