Haardhout Zuid-Holland

Haardhout kopen in Zuid-Holland? Bij Haardhout.com bestelt u gemakkelijk ovengedroogd haardhout online! Een ruim aanbod, persoonlijke service en snelle levering is waar wij bekend om staan. Als u op een werkdag vóór 14.00 besteld, dan heeft u het de volgende werkdag al in huis!


Kosteloze levering Zuid-Holland

Wij leveren al ons haardhout bij u thuis in Zuid-Holland! Denk bijvoorbeeld aan Gouda, Rotterdam, Leiden, Delft en Den-Haag. Maar ook in de kleinere plaatsen leveren wij kosteloos! Al onze producten zijn ovengedroogd. Dit betekent dat de blokken goed droog zijn én vrij zijn van ongedierte en schimmels. Het is een kant-en-klaar product dat direct de kachel in kan!
 

Vele soorten haardhout

Op onze website heeft u de keuze uit vele soorten. Berken, eiken, beuken, essen en mix haardhout is wat u op onze website tegen zult komen. Deze worden veelal geleverd in halve én hele pallets. Sommige producten bieden wij ook aan in (net)zakken, zoals ons berken, mix en pizzahout. Benieuwd naar onze producten en prijzen? Bekijk hier het gehele aanbod haardhout Zuid-Holland!
 

Stoken met ovengedroogd haardhout

Belangrijkste voorwaarde van stoken met is dat de blokken goed droog zijn. Natte blokken roken en branden niet mooi. Bij (oven)gedroogd heeft u een mooi en heerlijk warm vuurtje om uw woonkamer te verwarmen. U kunt ervoor kiezen om zelf te kloven en de blokken te laten drogen of u maakt het uzelf gemakkelijk en koopt bij ons in. Ons haardhout is namelijk al droog, goed gekloofd en gestapeld op een pallet. Bij levering hoeft de chauffeur de pallet alleen maar op de gewenste plek te zetten en u kunt al stoken!
 

Levering door heel Nederland

Wij leveren door heel Nederland. Dus ook bij u in de straat! Leveren doen wij altijd in overleg, zodat de pallet op de juiste plek kan komen te staan. Op de dag van levering ontvangt u een e-mail met een tijdsindicatie en vlak voor levering neemt de chauffeur telefonisch contact op. Woont u in een smalle straat of woonwijk? Laat het aan ons weten! Dan kan er met een kleinere wagen geleverd worden.
 

Eenvoudig contact

Haardhout bestellen in regio Zuid-Holland, gaat eenvoudig via onze website. Liever persoonlijk contact met één van onze medewerkers? U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0527-820100. Een e-mail sturen is ook mogelijk! Deze kan naar info@haardhout.com, of probeer het via ons contactformulier. Onze medewerkers nemen graag uw bestelling aan! Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor tips en persoonlijk advies.