Halve pallet essen haardhout

Soort:
Essenhout
Beoordeling:
(5)
voor 14:00 besteld is morgen in huis
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 708.00
€ 10.00
3
€ 1047.00
€ 30.00
4
€ 1386.00
€ 50.00
€ 379.00
€ 359.00 incl. BTW

Productomschrijving Halve pallet essen haardhout

Halve pallet essenhout kopen? Koop bij haardhout.com! Wij leveren de beste kwaliteit essenhout tegen een scherpe prijs. Wij leveren uitsluitend ovengedroogd essenhout, waardoor u na ontvangst direct kunt stoken!

Direct stoken met essen haardhout

Essenhout is duurzaam in gebruik. Het is taai, elastisch en hard. Hierdoor brandt het hout traag en geeft het een goede warmte af. Bovendien geeft essenhout een schitterend, maar rustig vlammenspel. Daarom is dit soort hout heel geschikt voor middelgrote haarden en kachels. Essenhout is tevens geschikt voor pizzeria’s en sauna's.

Essenhout kopen bij Haardhout.com

De blokken in deze pallet hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Bovendien is het hout ovengedroogd, wat betekent dat u direct kunt stoken! De blokken bevatten namelijk minder dan 20% vocht. Hierdoor is er een schone ontbranding, wat vervuiling van het rookkanaal voorkomt. Voor een gemakkelijke ontbranding adviseren we om ookk aanmaakhout en aanmaakblokjes aan te schaffen. Koop nú bij Haardhout.com!

Maak je bestelling compleet

Specificaties Halve pallet essen haardhout

Soort
Essenhout
Artikelnummer
ES001
Ovengedroogd
Garantie
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.1 kuub gestapeld
Afmetingen
Circa 120 x 80 x 120 cm
Gewicht
Circa 500 kilo
Kenmerk
Harde houtsoort
Kenmerk
Trage verbranding
Kenmerk
Mooi vlammenspel
Kenmerk
Duurzaam in gebruik

Beoordelingen Schrijf een beoordeling

Naam:
Beoordeling:
Bericht: Deze keer een halve pallet, want de pallets zijn goedgevuld! Uitstekende kwaliteit ovengedroogd essenhout geeft een garantie voor veel warmte en mooie vlammen! Bijna geen restas, dus hoog rendement. Keurig op afspraak geleverd. Top!
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Voor het eerst besteld en dan is het altijd maar afwachten hoe en wat je krijgt, want het blijft een hele hoop geld, toch?. In het verleden heb ik alles zelf gedaan, van het kappen van een boom, kloven, verslepen en opbergen, maar ivm omstandigheden besteld. De bestelling werd keurig en op tijd geleverd. Hele pallet besteld en een hele pallet krijgen, maar dan ook echt een hele pallet!!!GEEN HALF WERK!!! Goed hout, echt de moeite waard. Alle afspraken zijn goed nagekomen; Niet aanbellen ivm nachtdienst, de dag, de tijd, maar helaas was de levering ivm ligging tuin niet in de tuin neer te z..
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Voor de eerste keer online brandhout besteld. Uitermate accurate en eenvoudige service. Echt top! Dezelfde dag nog telefonisch contact voor afspraak levering. Netjes op de stoep afgeleverd , op tijd. En dan , wat een kwaliteit van hout! Ik heb ovengedroogd essenhout besteld. Mooi netjes gestapeld droog hout. Toegegeven niet de goedkoopste maar heb nog nooit zo'n goed brandhout gehad. Ik word een trouwe klant! Thanks..
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Top
Naam:
Beoordeling:
Bericht: Uitstekende ervaring in alle opzichten: een zeer goed gevulde halve pallet essen, prachtig (echt!) droog hout, snel en op de afgesproken tijd bezorgd. Wat een aangename kennismaking, een volgende keer weer het adres voor mijn haardhout!

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld