Houtopslagen

Houtopslagen

Houtopslag voor haardhout

Uw haardhout stapelen en droog op kunnen bergen? Haardhout.com heeft diverse houtopslagen in het assortiment! Het is namelijk belangrijk om uw gekochte haardhout netjes op te slaan, zodat de blokken goed droog blijven. Zo kunt u op elk moment met veel plezier stoken!
 

Haardhout netjes opstapelen in een houtopslag

In een goede houtopslag kunt u de blokken netjes opstapelen. Een overkapping zorgt ervoor dat het haardhout goed droog blijft. Onze houtopslag standaard, Twin of Woodstocker is hier heel geschikt voor. Deze houtopslagen zijn zeer functioneel en geschikt voor buiten. Bovendien kunt u er veel blokken in kwijt!
 

Haardhout ter decoratie!

Bent u op zoek naar een haardhout opslag ter decoratie? Dan raden wij de Woodstack, de WoodBee of de WoodBee Wall aan. Met name de Woodstack is op dit moment zeer populair! Dit rek kunt u binnen, bij de open haard of kachel ophangen. Het staat mooi, maar u heeft ook altijd blokken bij de hand. Zo hoeft u niet constant naar buiten. Met name in de winter biedt dit veel voordeel!
 

Houtopslag laten leveren

Bekijk de producten om te zien hoeveel haardhout u kwijt kunt. Bestel u haardhout opslag vervolgens gemakkelijk online en wij leveren het snel bij u thuis! De meeste van onze opslagen worden geleverd in een te monteren pakket. Wilt u weten welke houtopslag u het beste kunt kopen? Neem telefonisch contact op en laat u informeren!