Houtopslagen

Houtopslagen

Houtopslag voor haardhout

Uw haardhout stapelen en droog opbergen? Haardhout.com heeft diverse houtopslagen in het assortiment! Het is namelijk belangrijk om uw gekochte haardhout netjes op te slaan, zodat de blokken goed droog blijven. Zo kunt u op elk moment met veel plezier stoken!
 

Haardhout netjes opstapelen in een houtopslag

In een goede houtopslag kunt u de blokken netjes opstapelen. Een overkapping zorgt ervoor dat het haardhout goed droog blijft. Onze houtopslag Twin is hier heel geschikt voor. Deze houtopslag is zeer functioneel en geschikt voor buiten. Voordeel is dat de Twin een achterwand heeft én kan worden verdeeld in aparte vakken. Zo kunt u bijvoorbeeld verschillende soorten haardhout van elkaar scheiden. Bovendien kunt u er veel blokken in kwijt!
 

Haardhout ter decoratie!

Bent u op zoek naar een haardhout opslag ter decoratie? Dan raden wij de Woodstack of de houtopslag Woodie aan. Met name de Woodstack is op dit moment zeer populair! Dit stoere rek kunt u binnen, bij de open haard of kachel ophangen. Het staat mooi in uw woonkamer, maar op deze manier heeft u ook altijd haardhout bij de hand. U hoeft niet elke keer naar buiten als u een avondje wilt stoken. Met name in de winter biedt dit veel voordeel! Houdt u van een houtopslag met een industrieel karakter? De Woodie is gemaakt van cortenstaal, wat bekend staat om z'n roestige uiterlijk. Wilt u genoeg ruimte creëren voor blokken haardhout? Als u meerdere besteld, kunt u ze heel gemakkelijk aan elkaar monteren.
 

Houtopslag laten leveren

Welke houtopslag u ook kiest, zorg er in ieder geval voor dat het hout goed droog ligt en het liefst iets van de grond komt. Bedek het hout niet, want dan wordt het juist vochtig. Wij adviseren om te bekijken hoeveel haardhout u kwijt wilt en welke opslag het beste bij uw voorkeuren past. Bestel uw houtopslag vervolgens gemakkelijk online en wij leveren het snel bij u thuis! De meeste van onze opslagen worden geleverd in een te monteren pakket. Twijfelt u over welke houtopslag u het beste kunt kopen? Neem telefonisch contact op en laat u informeren door één van onze medewerkers.