Houtpellets

Houtpellets

Houtpellets

Wilt u meer rendement? Minder reststof overhouden? Dan maakt u met onze houtpellets een goede keuze! Onze houtpellets zijn gemaakt van natuurlijk materiaal, geven bovengemiddeld veel warmte en houden zeer weinig reststof over.


Houtpellets leveranciers

Op de markt vindt u diverse houtpellets leveranciers. Welke pellets moet u dan kiezen? Haardhout.com biedt u houtpellets van hoogwaardige kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zo duurzaam en schoon mogelijk kunt stoken.


Wat is een pelletkachel?

Op de vraag ‘wat is een pelletkachel?’ kunnen we een heel simpel antwoord geven. Een pelletkachel geeft het warmte af door middel van verbranding. Het wordt ook wel de moderne variant van de houtkachel genoemd. Het grootste verschil tussen pelletkachel en houtkachel is de brandstof. In plaats van blokken hout te verbranden, verbrand je houtpellets. Dit zijn kleine, samengeperste houtkorrels, qua uiterlijk ook wel te vergelijken met konijnenvoer. Een dergelijke kachel werkt het beste voor het verwarmen van één specifieke ruimte. Naast heerlijke warmte, zult u ook veel sfeer ervaren.


Voordelen pelletkachel

Het stoken van pellets in een pelletkachel kan u vele voordelen bieden. Er is minder fijnstof en minder CO2 uitstoot. Bovendien is de pelletkachel automatisch te regelen. Door een goede verbranding heeft u een hoog rendement en vaak zelfs een besparing in de energiekosten. Ten opzichte van de houtkachel kan gesteld worden dat u minder zwaar werk hoeft te verrichten. U hoeft immers geen blokken haardhout te verplaatsen. Bijvullen hoeft veel minder vaak, omdat een pelletkachel vaak een groot reservoir bevat. Hiermee kan heel wat uren achter elkaar gestookt worden. Dit zijn slechts een paar voordelen van de pelletkachel.


High Energie Pellets van Haardhout.com

Onze High Energie Houtpellets zijn op duurzame en ecologische wijze geproduceerd en zijn PEFC Gecertificeerd. Dit is hét keurmerk voor duurzaam bosbeheer. Daarnaast hebben al onze houtpellets allemaal een keurmerk, waaronder het EN Plus A1 of DIN+ keurmerk. Dit betekent dat u het hoogste rendement haalt met dit product. Bovendien houdt u veel minder fijnstof over. Onze pellets zijn uit voorraad leverbaar en worden daardoor snel bij u thuis geleverd. Heeft u nog vragen? Onze klantenservice beantwoord ze graag! Bereik ze via 0527-820100 of stuur een bericht naar info@haardhout.com.