Houtskool BBQ

Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
€ 22.50 incl. BTW

Productomschrijving Houtskool BBQ

Wilt u een goed product om mee te stoken in de barbecue? Dit professionele houtskool BBQ is speciaal ontwikkeld voor zowel de horeca als voor enthousiaste gebruikers van de barbecue. Wanneer u hoge eisen stelt aan een houtskool product en geen vervuiling en rook meer wilt, dan zit u met dit product goed! Bovendien profiteert u van een lange brandduur met een constant hoge temperatuur.

Professional houtskool voor BBQ

Dit houtskool voor de BBQ bestaat uit grote blokken en is uitermate geschikt voor op de Kamado, zoals de Big Green Egg en The Bastard. Het houtskool is gemaakt van echt hout en samengesteld van de harde houtsoorten eiken, beuken en essen. Dit zorgt er tevens voor een gemakkelijke ontbranding met vervolgens een lange brandduur. Zeker wanneer u houtwol gebruikt om het vuur aan te maken.

Houtskool BBQ met neutrale verbranding

Dit professionele houtskool voor de BBQ heeft een FSC keurmerk. Dit FSC keurmerk staat voor duurzaam bosbeheer. Het product is namelijk verkregen met behoud van natuur, dieren en de juiste arbeidsomstandigheden. Bovendien is er een neutrale verbranding. Het in Europa samengestelde product heeft een hoog gehalte aan zuivere koolstof en is vrij van verontreinigingen! Veel gebruikt in horeca gelegenheden.

Houtskool barbecue voor de horeca

In de horeca wordt regelmatig met houtskool op de barbecue gewerkt. Soms brandt de grill uren achter elkaar. In dat geval is een goed werkend product zeer belangrijk! En het goed recht van de chef om hoge eisen te stellen aan houtskool! Daarom raden we zeker aan om dit product te testen.
Naast dat het voor de mensen in de horeca heel geschikt is, raden we het ook zeker aan bij alle andere barbecue experts. Professioneel én hobbymatig! Haal het maximale uit uw Kamado met dit product. Hiermee houdt u uw Green Egg of bastard constante op hoge temperatuur.

Maak je bestelling compleet

Specificaties Houtskool BBQ

Artikelnummer
BBQ001
Gewicht
10 kg
Kenmerk
Lange brandduur
Kenmerk
Geen last van rook
Kenmerk
Geen vervuiling in het product
Kenmerk
Constant hoge temperatuur
Kenmerk
FSC keurmerk
Kenmerk
Neutrale verbranding
Kenmerk
Geen verontreiniging
Kenmerk
Voor alle enthousiaste BBQ gebruikers

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld