Houtskool en briketten voor de échte barbecue liefhebber

Bent u een échte barbecue liefhebber? Wilt u af van de rommel, stank en rook die vrijkomt bij sommige barbecue producten? Geen vervuilende producten meer? Niet meer lang bezig zijn met het vinden van de juiste temperatuur? Dan hebben wij hét perfecte product voor u, namelijk houtskool en briketten. Deze producten zijn geschikt voor zowel enthousiaste liefhebbers als voor professionele gebruikers van de barbecue! Nu verkrijgbaar via onze webshop!

HOUTSKOOL VAN DE BESTE KWALITEIT

De voordelen:

✓ Heerlijke geur van verkoold hout
✓ Geen last van rookwolken
✓ Bij druipend vet geen last van veel vlam
✓ Snel en makkelijk aan te steken
✓ Snel op temperatuur
✓ Brandt lang met stabiele hoge temperatuur
✓ Geeft heerlijke smaak aan barbecue vlees
✓ FSC keurmerk = natuurvriendelijk!
✓ Na gebruik weinig as en rommel

Enthousiast over dit product? Scroll naar onderen en laat uw e-mailadres achter. U bent dan als eerste op de hoogte!

“Echt lekker barbecueën kan alleen met écht goed spul.” Dit is de filosofie van ECHT GOED. Iets waar wij ons helemaal in kunnen vinden, daarom zijn wij vanaf heden dealer van hun prachtige producten! Met zakken briketten van 8 kg en zakken houtskool van 10 kg kunt u zeker met veel plezier stoken. Ook wanneer u hoge eisen stelt aan dergelijke producten!

Houtskool voor BBQ
Haardhout.com staat voor kwaliteit. Daarom willen we alleen producten leveren die de juiste kwaliteit biedt aan onze klanten. Het houtskool wordt door vele professionals gebruikt, zoals horeca. De briketten zijn heel geschikt voor alle grootverbruikers. Daarnaast bieden we ook aanmaakhoutwol aan, om de barbecue gemakkelijk aan te steken!

Voordeel van onze webshop is dat wij bijna dagelijks door heel Nederland leveren. En bestelt u een hele pallet? Dan betaalt u géén verzendkosten!

Natuurvriendelijk houtskool voor BBQ
Veel houtskool wordt veelal uit illegaal gekapte bossen gehaald. Wanneer ze vervolgens ook niet de juiste samenstelling hebben, is het helemaal slecht voor het milieu. Maar, weest gerust: dat is bij deze producten niet het geval!

Sterker nog, de producten hebben een FSC keurmerk. Ze zijn klimaatneutraal geproduceerd én hebben een goede verbranding. Dit komt ten goede van u, want u heeft geen last van rook en nare geurtjes. Maar het milieu wordt er ook blij van; er vindt namelijk geen verontreiniging plaats!

Koop nu!