Soort:
OFYR
Datum in overleg
€ 249.00incl. BTW

Productomschrijving OFYR HUREN

De OFYR is een veelzijdig kookelement die u kunt gebruiken als kookoppervlak én warmte-element. Het biedt vele mogelijkheden om op een gezonde én gezellige manier te kunnen koken voor wel 50 mensen. Wij bieden nu de mogelijkheid om dit zelf te ervaren. Huur de OFYR bij Haardhout.com!

OFYR huren via Haardhout.com

Voor €249,- kunt u de OFYR twee dagen huren. U kunt de OFYR bijvoorbeeld één of twee dagen huren, maar ook een heel weekend of een week. Haardhout.com wil u zoveel mogelijk ontzorgen, daarom nemen wij levering én afhaling voor onze rekening. De huur van de OFYR houdt in;

  • Levering op locatie én afhaling door ons.
  • De OFYR Classic 100-100 2 dagen of een weekend ter beschikking
  • 4 zakken gedroogd beukenhout
  • Zak aanmaakhout
  • 1 tablet aanmaakblokjes
  • Spatel

Kortom, u ontvangt alle middelen om heerlijk gebruik te maken van de OFYR!

OFYR geleverd én afgehaald

De OFYR wordt een dag van tevoren op locatie bezorgd en een dag later weer afgehaald. Wilt u de OFYR in het weekend huren? Dan wordt het kookelement vrijdag bezorgd en maandag weer afgehaald.

Wat verwachten wij van u? Slechts netjes gebruik van de OFYR! Het kookelement is namelijk heel gemakkelijk schoon te maken met een vette doek. Nadat de plaat is afgekoeld, kan deze weer terug in de originele verpakking. Let op: vergeet niet de spatel te retourneren! Nadat wij alle materialen compleet én schoon retour hebben ontvangen, storten wij de borg van €100,- terug op uw rekening, zoals beschreven in onze huurvoorwaarden.

Wilt u graag gebruik gaan maken van dit prachtige kookelement? Voor meer informatie over mogelijkheden en beschikbaarheid, kunt u vrijblijvend met ons in contact komen via: 0527-820100 of info@haardhout.com. Of vul het contactformulier in.

Maak je bestelling compleet

Specificaties OFYR HUREN

Soort
OFYR
Artikelnummer
HHOF001
Barcode
nee
Levertijd
Datum in overleg
Fabrikant
Haardhout.com

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld