Levering Nederland

Haardhout.com levert dagelijks ovengedroogd haardhout door heel Nederland*! Bestelt u op een werkdag vóór 14.00? Dan kan het de volgende werkdag al geleverd worden! Klik de gewenste afleverdatum aan in het bestelproces en wij komen deze dag bij u leveren!

Heeft u een bestelling op onze website geplaatst en gekozen voor telefonisch contact? Dan nemen wij zo snel mogelijk telefonisch contact op voor het maken van een leveringsafspraak! Wij zorgen er namelijk graag voor dat de pallet haardhout wordt geleverd op de dag dat het ú uitkomt. De levering kan plaatsvinden op werkdagen.

Op de dag van levering:

  • Krijgt u in de ochtend een e-mail met een tijdsindicatie. Deze ontvangt u van de transporteur. Niet ontvangen? Bel ons gerust op 0527-820100 voor een tijdsindicatie.
  • Belt de chauffeur u een half uur tot uur voor levering.
  • Plaatst de chauffeur – geheel in overleg – de pallet op de gewenste plek. Houd er rekening mee dat Haardhout.com niet verantwoordelijk is voor de juiste plaatsing.


* Voor Zeeuws-Vlaanderen en de Waddeneilanden hanteren wij een extra tarief. Informeer bij onze medewerkers naar de kosten.
 

Haardhout.com levert door heel Nederland:
 

Haardhout.com vlammetje Drenthe
Haardhout.com vlammetje Flevoland
Haardhout.com vlammetje Friesland
Haardhout.com vlammetje Gelderland
Haardhout.com vlammetje Groningen
Haardhout.com vlammetje Limburg
Haardhout.com vlammetje Noord-Brabant
Haardhout.com vlammetje Noord-Holland
Haardhout.com vlammetje Overijssel
Haardhout.com vlammetje Utrecht
Haardhout.com vlammetje Zeeland*
Haardhout.com vlammetje Zuid-Holland


Heeft u nog vragen over onze producten of werkwijze? Neem gerust contact met ons op via 0527-820100 of stuur een e-mail naar info@haardhout.com.