Hele pallet mix | hard haardhout 30 cm

Hele pallet mix haardhout | Haardhout.com
Ovendroog garantie
Soort:
Mix haardhout
Dit product is tijdelijk niet leverbaar.
€ 559.00 incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet mix | hard haardhout 30 cm

Profiteren van de eigenschappen van meerdere houtsoorten, zoals eiken en essen? Dan zit u met deze pallet goed! Deze mix haardhout pallets bevatten namelijk zeer goede eigenschappen om te stoken! Gebruik berken voor de gemakkelijke ontbranding en ga daarna verder met een eiken om lang van de vlammen te kunnen genieten.

Stoken met essen en/of eiken haardhout

berkenhout, essenhout of eikenhout. Dit zijn namelijk harde én duurzame soorten om mee te stoken. Op deze manier kunt u lekker lang van deze vlammen genieten! Essen spat niet, geeft een rustige vlam en brandt langzaam. Eiken brandt ook langzaam, maar geeft daarentegen een levendig haardvuur. Let op! De soorten en hoeveelheid kan verschillen. Wilt u weten wat er op dit moment in de pallet mix zit? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Beginnen met stoken van brandhout?

Begint u net met stoken? Dan is deze pallet ook voor u heel geschikt! Maak het haardvuur aan met wat aanmaakhout en aanmaakblokjes of houtkrullen. Stook de kachel goed warm met berken en stook daarna verder de harde houtsoort in de pallet. Deze mix van hard- en zacht hardhout is geschikt voor vrijwel iedere kachel.

Snel bij u thuis geleverd!

De lengte blokken van beide houtsoorten zijn ongeveer 30 tot 33 centimeter. De blokken zijn gestapeld op een pallet. Wanneer u op een werkdag vóór 14.00 besteld, kunt u de volgende dag al beginnen met stoken! Heeft u nog vragen over dit product? Wij zijn te bereiken via 0527-820100. Of stuur een e-mail naar info@haardhout.com. Zien wij uw bestelling snel tegemoet?

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet mix | hard haardhout 30 cm

Soort
Mix haardhout
Artikelnummer
MIX024
Label
30 cm lang
Ovengedroogd
Direct te stoken
Afmetingen pallet
Circa 120 x 80 x 210 cm
Bloklengte
circa 30 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk
Harde houtsoorten
Kenmerk
Trage verbranding
Kenmerk
Direct te stoken
Kenmerk
Duurzaam in gebruik

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld