Hele pallet mix | essen en eiken haardhout

Pallet essen met eiken
Soort:
Mix haardhout
voor 14:00 besteld is morgen in huis
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 1368.00
€ 10.00
3
€ 2037.00
€ 30.00
4
€ 2706.00
€ 50.00
5
€ 3370.00
€ 75.00
€ 689.00incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet mix | essen en eiken haardhout

Mix van essen- en eiken haardhout kopen? Haardhout.com heeft een nieuwe pallet in het assortiment, namelijk blokken essen én eiken in één pallet. Dit zijn ovengedroogde blokken, die u direct kunt stoken. Een aanrader voor mensen die beide soorten graag stoken, of juist eens wat anders willen proberen.

Ovengedroogd
Wij hebben uitsluitend ovengedroogd hout in het assortiment. Dit heeft voor u als klant vele voordelen. U kunt namelijk direct stoken. De pallet hoeft niet eerst staan te drogen. Alle blokken bevatten minder dan 12% vochtigheid. Hierdoor zijn ze vrij van onregelmatigheden, zoals ongedierte en schimmels. Bovendien vindt er een goede verbranding plaats. Goed voor het milieu én voor uw kachel.

Essen én eiken in één pallet
Deze gemixte pallet is ideaal als u gebruik wilt maken van de eigenschappen van beide houtsoorten. Het zijn harde soorten hout die traag branden en goede warmte afgeven. Essen heeft een rustig vlammenspel, eiken daarentegen heeft een knisperend en levendig vlammenspel. Het advies om te beginnen met essen, zodat de kachel of open haard goed verwarmd is. Daarna kunt u verder stoken met eiken.

Hele pallet gemixt
De verhoudingen van de soorten kunnen wisselen. Het kan zijn dat er van één soort (in verhouding) meerdere blokken in de pallet zitten. De blokken hebben een lengte van ongeveer 25 á 26 centimeter. Deze worden netjes gestapeld in een pallet met de volgende afmetingen: 120 x 85 x 210 centimeter. Een hele pallet bevat ongeveer 3,5 kuub losgestort hout. Dit is ongeveer 2 kuub netjes gestapeld.


 

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet mix | essen en eiken haardhout

Soort
Mix haardhout, Essenhout, Eikenhout
Artikelnummer
MIX012
Ovengedroogd
Garantie
Afmetingen pallet
Circa 120 x 80 x 210 cm
Bloklengte
Circa 25 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk 1
Harde houtsoorten
Kenmerk 2
Duurzaam in gebruik
Kenmerk 3
Direct te stoken
Kenmerk 4
Schone verbranding

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld