Mix haardhout in netzakken

Mix haardhout in netzakken

Mix haardhout in netzakken

Moet u het haardhout regelmatig verplaatsen? Koop dan haardhout in netzakken! Haardhout.com heeft zowel netzakken mix haardhout met zachte houtsoorten en netzakken met harde houtsoorten in het assortiment. U kunt zelf kiezen of u met harde óf zachte houtsoorten wilt stoken.

Haardhout mix

De netzakken bevatten diverse soorten ovengedroogd haardhout, die elkaar versterken. Dit kunnen onder andere elzen, berken, essen en/of eiken zijn. In de zakken met zacht haardhout zit doorgaans elzen en berken. De zakken met hard haardhout bevatten doorgaans berken en één of twee harde houtsoorten.

Door de mix van verschillende houtsoorten kunt u verschillende eigenschappen van het hout combineren. Alle blokken zijn standaard ovengedroogd. Dit betekent dat u direct kunt beginnen met stoken. Bovendien is er een hoog warmtevermogen.

Leveren van netzakken

Haardhout in netzakken is ideaal wanneer u het haardhout wilt verplaatsen. Bijvoorbeeld van de tuin naar huis. De zakken zijn niet te zwaar en gemakkelijk stapelbaar. De zakken van 22 liter worden op een pallet afgeleverd bij u thuis. Vergeet u niet om aanmaakhout, houtkrullen en/of aanmaakblokjes te kopen?