Hele pallet mix hard haardhout | 30/33 cm

Hele pallet mix haardhout | Haardhout.com
Ovendroog garantie
Soort:
Mix haardhout
Op een werkdag vóór 14.00 besteld = volgende werkdag geleverd
Aantal:
Prijs (incl BTW):
Korting:
2
€ 1048.00
€ 10.00
3
€ 1557.00
€ 30.00
4
€ 2066.00
€ 50.00
5
€ 2570.00
€ 75.00
€ 529.00incl. BTW

Productomschrijving Hele pallet mix hard haardhout | 30/33 cm

Profiteren van de eigenschappen van meerdere houtsoorten? Dan zit u met deze pallet goed! Deze mix haardhout pallets bevatten namelijk zeer goede eigenschappen om mee te stoken! Gebruik berken voor de gemakkelijke ontbranding en ga daarna verder met een harde houtsoort om lang van de vlammen te kunnen genieten. Deze pallet bevat extra lange blokken, ideaal voor de wat grotere kachels en haarden!

Stoken met meerdere houtsoorten

Berken is een zachte soort. Mede door de schors maakt u heel gemakkelijk een haardvuurtje! Tevens wanneer het vuur bijna gedoofd is, kunt u de kachel weer heel gemakkelijk aanmaken met de schors. Vervolgens kunt u verder met essenhout of eikenhout. Dit zijn namelijk harde én duurzame soorten om mee te stoken. Op deze manier kunt u lekker lang van deze vlammen genieten! Essen spat niet, geeft een rustige vlam en brandt langzaam. Eiken brandt ook langzaam, maar geeft daarentegen een levendig haardvuur. Let op! De soorten en hoeveelheid kan verschillen. Wilt u weten wat er op dit moment in de pallet mix zit? Neem dan even contact op met onze klantenservice.

Beginnen met stoken van brandhout?

Begint u net met stoken? Dan is deze pallet ook voor u heel geschikt! Maak het haardvuur aan met wat aanmaakhout en aanmaakblokjes of houtkrullen. Stook de kachel goed warm met berken en stook daarna verder de harde houtsoort in de pallet.

Snel bij u thuis geleverd!

Door de lengte van de blokken in deze pallet (circa 30 tot 33 centimeter) is deze geschikt voor de wat grotere kachels en haarden. De blokken zijn al gekloofd gestapeld op een pallet. Wanneer u op een werkdag vóór 14.00 besteld, kunt u de volgende dag al beginnen met stoken! Heeft u nog vragen over dit product? Wij zijn te bereiken via 0527-820100. Of stuur een e-mail naar info@haardhout.com. Zien wij uw bestelling snel tegemoet?

Maak je bestelling compleet

Specificaties Hele pallet mix hard haardhout | 30/33 cm

Soort
Mix haardhout
Artikelnummer
MIX017
Ovengedroogd
Direct te stoken
Afmetingen pallet
120 x 85 x 210 cm
Bloklengte
Circa 30 tot 33 centimeter
Aantal kuub
1.8 kuub gestapeld
Gewicht
Circa 800 kilo
Kenmerk 1
Harde houtsoorten
Kenmerk 2
Trage verbranding
Kenmerk 3
Direct te stoken
Kenmerk 4
Duurzaam in gebruik

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

Uw beoordeling is verzonden, wij zullen deze zo spoedig mogelijk controleren.

Terug naar alle beoordelingen

* verplicht veld