Mix haardhout

Mix haardhout

Verschillende houtsoorten kopen

Zodra de koudere maanden komen, steken we de openhaard of kachel altijd graag aan. Het geeft niet alleen een hele knusse en intieme sfeer, maar het scheelt natuurlijk ook kosten als u de verwarming uit kunt laten. Met 3 kuub hout (circa 2 kuub gestapeld) kunt u natuurlijk flink wat stoken.


3 kuub hout kopen voor de winter

Onze houtsoorten zijn ovengedroogd, wat betekent dat het direct klaar is voor gebruik. Wij leveren het bij u thuis in pallets. Wilt u graag een voorraad aanleggen voor de naderende koude maanden? Dan bent u bij ons aan het goede adres. Zeker wanneer u graag een pallet met diverse houtsoorten wilt kopen. U heeft de keuze uit halve en hele pallets gestapeld mix haardhout. Bestelt u liever haardhout in netzakken? Dat is mogelijk! Wij hebben zachte én harde houtsoorten in hoeveelheden van 15, 30, 60 en 72 netzakken. Bekijk het assortiment en bestel vandaag nog!


Verschillende houtsoorten kopen voor de kachel of openhaard

Wij hebben een groot assortiment in houtsoorten en adviseren u graag in het kiezen van het type dat bij u en het verbruik past. Wist u bijvoorbeeld dat essen- en eikenhout bij uitstek geschikt is voor de lange branduren? Liever makkelijk brandbaar hout voor het particulier gebruik in huis? Dan is berkenhout het beste. En hoe gemakkelijk is het om deze houtsoorten te combineren, door slechts één pallet te bestellen! U kunt direct genieten van de heerlijke warmte en gezelligheid. Wilt u graag 3 kuub hout kopen of verschillende houtsoorten kopen? Bestel nu via de website of neem gerust contact op en we helpen u graag op weg!