Beukenhout in netzakken

Beukenhout in netzakken

Bent u van plan om brandhout in netzakken te gaan kopen? Bij Haardhout.com kunnen wij u hierbij uitstekend helpen. Wij zijn namelijk de specialist op het gebied van brandhout in netzakken. We hebben een ruim aanbod van brandhout in netzakken. Een van de brandhout soorten die wij in netzakken aanbieden tegen scherpe prijzen is beukenhout.
 

Kenmerken beukenhout in netzakken

Er zijn veel verschillende soorten brandhout in netzakken te verkrijgen bij Haardhout.com. Beukenhout behoort tot een van de meest duurzame brandhout soorten in netzakken. Beukenhout in een netzak heeft als belangrijk kenmerk dat het langzaam brandt. Hierdoor geeft het een rustige vlam, waardoor beukenhout uitermate geschikt is voor elke openhaard, kachel én vuurschaal, zoals de OFYR.
Wij bieden scherpe prijzen aan voor beukenhout. De levering van beukenhout verloopt eenvoudig aangezien de houtblokken zijn verpakt in netzakken. Deze worden geleverd op een pallet. U kunt kiezen uit 15, 30 en 60 netzakken.
 

Koop nu uw beukenhout in netzakken tegen scherpe prijzen

Heeft u interesse in het aanschaffen van brandhout in netzakken? Of heeft u meer vragen over beukenhout in netzakken? De specialisten van Haardhout.com kunnen u hier goed bij helpen. Neem via de telefoon contact met ons op via 0527-820100. Mocht u liever mailen, dan kan dit door een mail te sturen naar info@haardhout.com. Wij van Haardhout.com staan u graag te woord.