Eikenhout in netzakken

Eikenhout in netzakken

Eikenhout in netzakken

Netzakken met ovengedroogd eikenhout bestelt u bij Haardhout.com! De netzakken eikenhout worden gratis bij u thuis geleverd. Vervolgens kunt u direct stoken, thuis drogen is niet meer nodig! De blokken eiken haardhout kunnen direct de kachel in.

Gedroogd eikenhout

Bij haardhout is het belangrijk dat het hout goed droog is. Dat is bij ons eikenhout zeker het geval! De blokken hoeft u niet meer verder te laten drogen, maar kunt u thuis direct opstoken in de kachel. Er is een schone verbranding, zonder rook en vervuiling van het rookkanaal.

Langzame verbranding = duurzaam stoken

Eiken is één van de hardste houtsoorten in ons assortiment. Voordeel hiervan is dat er een trage verbranding is. Hierdoor kunt u lekker lang stoken met eiken! Verder is er een warme vlam, zonder rookontwikkeling. Doordat het in netzakken is verpakt, is het hout gemakkelijk te verplaatsen. Bij Haardhout.com heeft u de keuze uit 15 netzakken, 30 netzakken en 60 netzakken. Heeft u liever een gestapelde pallet? Kies dan voor een halve of hele pallet eikenhout.

Stoken met eikenhout

Voor eiken adviseren wij om de kachel zeer goed warm te stoken. Dit kunt u doen met diverse haardvuur accessoires, waaronder aanmaakhout. Voor het ontbranden heeft u de keuze uit aanmaakblokjes of houtkrullen. Verwarm de kachel totdat deze goed warm is, zodat u daarna goed kunt stoken met eikenhout. Het advies om met minimaal drie á vier blokken tegelijk te stoken. Vervolgens geeft eikenhout een levendig én gezellig haardvuur!