Essenhout in netzakken

Essenhout in netzakken

Bent u op zoek naar openhaardhout zakken? Dan bent u bij Haardhout.com op het juiste adres. Wij hebben een groot aanbod van hout in netzakken, waarvan het essenhout in netzakken uitermate geschikt is voor middelgrote kachels en openhaarden. Het essenhout is netjes verpakt in netzakken, waardoor het hout netjes geleverd kan worden en u het eenvoudig kan verplaatsen.
 

Netzakken essenhout kopen bij Haardhout.com

Wilt u hout in netzakken voor uw openhaard kopen? Dan is het kopen van ovengedroogd essenhout in netzakken een prima optie. Essenhout is namelijk hout van een hele hoge kwaliteit en het heeft als kenmerk dat het een sterke houtsoort is. Verdere kenmerken van het essenhout in netzakken is dat het erg duurzaam is. Hierdoor is de verbranding van het hout langzaam en komt er veel warmte van af voor een lange tijd. Zo kunt u dus lang genieten van heerlijke warmte en doet u lang over het gebruiken van essenhout. De levering van het openhaardhout in zakken wordt netjes gedaan doordat de houtblokken keurig verpakt worden in openhaardhout zakken. U kunt kiezen uit 15, 30 of 60 netzakken. Deze worden geleverd op een pallet.
 

Koop nu uw netzakken essenhout bij Haardhout.com

Heeft u interesse in het aanschaffen van openhaardhout in zakken? Of heeft u meer vragen over de verschillende soorten hout in netzakken of over essenhout? De specialisten van Haardhout.com kunnen u goed hierbij helpen. Neem telefonisch contact op via 0527-820100. Mocht u liever mailen, dan kan dit door een mail te sturen naar info@haardhout.com.

Veelgestelde vragen

Hoe bewaar ik mijn Essen