Netzakken

Netzakken

Netzakken haardhout

Heeft u het ook altijd snel koud tijdens de winterdagen? Zorg ervoor dat u het niet koud krijgt met het haardhout in netzakken van Haardhout.com. Heeft u niet voldoende ruimte om uw haardhout op te slaan? Met het haardhout in netzakken wordt dit probleem verholpen! De netzakken met haardhout zijn ideaal wanneer het haardhout gemakkelijk verplaatst moet worden. Naast dat het makkelijk is om het hout te verplaatsen, zijn de zakken stuk voor stuk voorzien van ovengedroogd haardhout! Het ovengedroogde haardhout zorgt voor een verse uitstraling met een intens lekkere geur. Doordat de blokken ovengedroogd zijn, kunt u het direct stoken.
 

Haardhout.com uw expert in Haardhout!

Haardhout.com is de specialist op het gebied van haardhout. Wij zorgen voor scherpen prijzen tegen de gewenste kwaliteit producten. Bij ons treft u een breed assortiment aan van verschillende soorten haardhout in zakken. Hierbij kunt u denken aan:

-              Beukenhout netzakken
-              Eikenhout netzakken
-              Essenhout netzakken
-              Berkenhout in plastic zakken

 

De netzakken zijn verkrijgbaar in hoeveel van 15, 30 en 60. De plastic zakken berkenhout in hoeveelheden van 24, 36, 48 en 56. Al onze zakken worden geleverd op een pallet. Bij Haardhout.com kunt u nog vele andere soorten hout vinden.
 

Interesse gekregen in haardhout in netzakken?

Heeft u interesse gekregen in de aankoop van haardhout in netzakken? Voor 14.00 besteld is de volgende werkdag in huis! Mocht u overige vragen hebben, stel deze dan gerust! Onze medewerkers staan graag voor u klaar en beantwoorden met alle vreugd uw vragen. U kunt ons bereiken op het volgende telefoonnummer: 0527-820100 of u kunt ons mailen op: info@haardhout.com.