Mix haardhout in netzakken

Mix haardhout in netzakken

Iedere houtsoort heeft zijn eigen, unieke eigenschappen. De netzakken haardhout van Haardhout.com bevatten een mix, waarmee u kunt genieten van de voordelen die verschillende houtsoorten te bieden hebben. De netzakken hout zijn met een volume van 22 liter makkelijk te tillen en op te slaan. Is het haardhout bijna op? U haalt zonder enige moeite een nieuw net uit uw opslag. Al onze houtsoorten zijn ovengedroogd en daardoor gereed voor gebruik. U heeft keuze uit twee mixen: hard of zacht haardhout.

Netzakken te koop- mix hardhout
De netzakken hardhout bevatten vaak berkenhout en één of twee harde houtsoorten, zoals essen- en eikenhout. Harde houtsoorten branden lang en geven veel warmte af. Vooral eikenhout is bijzonder hard en taai, waardoor u verzekerd bent van een lang brandend vuur. Door de mix met essen- en berkenhout wordt uw vuur een genot om naar te kijken. Het essen- en eikenhout in de netzakken hardhout maakt de mix moeilijker aan te steken, wat goed op te lossen is door het gebruik van aanmaakhout, houtkrullen en/of aanmaakblokjes.

Netzakken te koop - mix zachthout
Zachthout ontbrandt makkelijk én geeft snel haar warmte af. Met de netzakken zachthout heeft u binnen no time een warme en lekker geurende kamer. Onze mixen zachthout bevatten namelijk berkenhout, waarvan de schors bij het verbranden een aangename geur afgeeft. Het elzenhout in de mix zorgt samen met het berkenhout voor een prachtig vlammenspel, wat bij het stoken voor sfeer een belangrijke eigenschap is.

Levering van netzakken hout
De netzakken hout worden bij u thuis geleverd op een pallet. Plaats u uw bestelling voor 14:00? Dan worden uw netzakken hout de volgende dag nog geleverd. Heeft u vragen over de hout mixen of over de levering? Neem contact met ons op via 0527-820100info@haardhout.com of vul ons contactformulier in.